164

Анонимен

преди 3 години

Абе..., друго си е га те бият "демократични полицаи с демократични палки"!!!Чувстваш се някакси "по-демократично" Пребит!!!-)))

163

Анонимен

преди 3 години

В Новия Световен ред всеки трябва да си знае мястото. Искаме си живота от 1979-1989г. Не искаме либерално управление, искаме права за интелигенцията и средната класа за всичките и етажи от образовани и работещи хора. Американският Президент Доналд Тръмп е стожер на Средната работеща класа. Господ да го Благослови.

162

Анонимен

преди 3 години

"Смъртта на негpото дойде като по поръчка и сатаниста Сорос развърза кесията"-------------------------------------Всичко, което "се случва" като по поръчка, дали е случайно?Съмненията раждат версии и конспиративни теории. Задават се избори през ноември

161

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблена да стоиш кротко. Да изчакаш полицая, да отговориш на въпросите му тихо и културно. ..и да си продължиш по пътя . Не си си имал взимане даване с *** куки, за да питаш какъв е проблема. Като наказан може да те държат час и половина, ЕК така, защото им е кефнало.

160

Анонимен

преди 3 години

недоволство... ха-ха-ха-ха-ха-ха...

159

Истукан

преди 3 години

А вие искате в САЩ да ходите да работите, защото видиш ли били много, ама много богати. Това ако е държава. Парите ги има и извън САЩ. Тези никога няма да получат безплатен и екологичен източник на енергия. Парите им няма да ги спасят.

158

Станка

преди 3 години

Къде е пентигонат къде са нату защо не ни спасяват от тези зверове.

157

Анонимен

преди 3 години

за брюксел българия е африка на ес!за анкара българия е бивша османска провинция отделила се от майка турция 1908 г.за вашингтон българия е пуерто рико на балканите!за москва българия е задунаевска губерния!мнение за какво очакваме от екатерина захариева!

156

ГЕРБ forever

преди 3 години

Смъртта на негpото дойде като по поръчка и сатаниста Сорос развърза кесията.Тръмп и генералите от Пентагона са трън в очите на мошениците от Уолстрийт и освен вируса и палежите със сигурност ще има още много да видим.

155

Чефо

преди 3 години

Айде, айде, още малко и империята на злото са се самоунищожи!Бог, заличава всички, които носят смърт и изземват делата му!Всички , които не следват волята Божия са обречени! Просто ще изчезнат! Друга култура иде, с други хора и народи с основа славяните!А америка ще изчезне, а с нея и лошото в света!

154

Анонимен

преди 3 години

Тръмп и сенаторите нямат властта да решат проблема.Така че те няма какво да направят.

153

Анонимен

преди 3 години

до 157 Народа ще е удовлетворен единствено ако тоя го сложат на електрическия стол...пардон те вече не употребяват такива столове, а смъртоносни инжекции!Смъртна присъда чрез инжекция! Това е! Друго не може да има за тоя.

152

Анонимен

преди 3 години

Външното ни министерство и Калинка Захариева мълчат и не правят декларации, ноти.Гузно и срамно мълчат и не защитават правата на човека, на гражданите в САЩ.Защо?

151

Анонимен

преди 3 години

Да осъдят полицая по бързата процедура и протестите ще спрат.

150

Анонимен

преди 3 години

в българия имаме десетки може би и стотици случаи,при които полицаи са бити и нападани от разярени роми...в самоков има доста сериозни нападения срещу местни полицаи отишли да разтървават ромски кланове хванали се за гушите.самоковската полиция отива в ромската махала с презумпцията да спаси човешки живот.вместо това при появата на ченгетата двата враждуващи ромски клана се съюзяват и се обръщат срещу униформените...даже един полицай щеше да бъде заклан.властта мълчи!

149

И тук трябва

преди 3 години

И тук всъщност трябват по-губички бунтове докато (като минимум) не се разкара бузестото корумпирано чудовище Горанов.

148

Анонимен

преди 3 години

Sata N...чувал ли си за ОБЩА сънна артерия??? Аре ела пак като видиш къде се намира в шията, палячооо!

147

AAA

преди 3 години

Черните са нагли,посягат и на полицаи.

146

Сериозно

преди 3 години

Путин е виновен....ясна е "руската хибридна връзка" с протестите!

145

f

преди 3 години

Полицията не пази и разследва, а напада регистрирани като психично болни, по случая с културиста от Варна и убийството му, е имало обаждане от него на 112, това не е ли гаф в полицията? И тоя регистриран като психично болен, заразили са го човека със спринцовките, половината народ регистриран като психично болни и не се разследва, трепете ги тия полицайчета!