34

Анонимен

преди 3 години

Оказва се, за пореден път, че ресторантите имат много повече права от един обикновен човек, какъвто е абитуриентът. Никой, ама никой, не се и сеща, че е редно да се зачете правото на личен избор. Поне при така създалата се ситуация. Би било правилно г- н Бойко Борисов да се разпореди с това право и да наложи на ресторантите да върнат парите, ако абитуриент се откаже от бал. Честно и съвсем справедливо е.

33

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че е време, някой да помисли, че абитуриентите са нашите деца, които нямаха шансовете на своите връстници от предишните години, да се порадват на своя бал през май. Сега, на една част от тях, вече не им се ходи на бал. За съжаление обаче, не само те, но и техните родители, са изправени пред абсурдите на ресторантьорския бизнес и невъзможността да се върнат парите на вече заплатения куверт за това събитие. Защо? Има ли кой да ми отговори?

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Умнико, АБИТУРИЕНТСКИЯТ БАЛ се случва веднъж в живота. Какво не разбра?Друг е въпросът, че на някои хора наистина не им се случва и друг път да отидат на какъвто и да е бал и този - абитуриентският, наистина си остава единственият бал, на който някога са присъствали. И какво от това?

31

Така е ..

преди 3 години

До До 25 30 Браво 30 точно така е , ама виж колко идио.ти ще ти наслагат минуси.Лош човешка матрял.За това сме на това дередже.

30

Дядо Соци

преди 3 години

До Анонимен 25 Злобата идва от развития някога социализъм. Той ги направи злобни и завистливи.Някога всички бяхме горе долу еднакво бедни и се бяхме примирили с мизерията. Сега е друго и най ниските страсти избуяха.

29

Наблюдател

преди 3 години

Септември ще бъде май е казал поетът! Не прекалявайте думите му!

28

До 25

преди 3 години

Злобеят защото ги е яд на младостта на децата и на това, че имат шанс и животът е пред тях. Щастлив и удовлетворен от живота си възрастен няма да седи да лее жлъч срещу 20-30-40 години по-млади от него. Такъв човек е потънал в ямата на пропилените шансове и време и го е яд най-много на него си осъзнавайки или не точно. Реве за някога, всичко му се вижда по-добро, че е било..било е щото си бил млад. Много много тъжна история.

27

Анонимен

преди 3 години

Хахахо стига се правихте на ненормални. Абитуриентка с маска?! А фереджета да си наденат не искате ли?! Това вече и пропаганда не може да се нарече, просто сте смешни.

26

Анонимен

преди 3 години

Ееех тамън се бях зарадвал че тая тъпoтия няма да я има тази година.

25

Анонимен

преди 3 години

Все пак това е техният празник, който се празнува ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА!Хахаха ха ХАА!Само ограничени и посредств ви бедняци веднъж ходят на бал! Хахаххаха! Смешници! Вместо да гледат, как да се замогнат, те ... ама какво да Казасян.

24

Анонимен

преди 3 години

Супер, само да не шумите. Че вече един абитуриент го изкар Ана оатерици .. ехехехе ххехеххе

23

Анонимен

преди 3 години

Не проумявам откъде се взима тази злоба?Това е техният бал, нека си го отпразнуват.

22

Анонимен

преди 3 години

Да са живи и здрави!

21

Анонимен

преди 3 години

Прости им, Господи!

20

хъц та пръц

преди 3 години

значи селянията предстои ! надявах се че тая година ше се разминем с броенето .

19

мак

преди 3 години

Няма драма, да пропуснеш бал не е като да ти пропадне операция да речем или да загубиш работа. Не правете от мухата слон, нали ще има балове за "децата".

18

Анонимен

преди 3 години

До реалнафантазияГолям морал, толямо чудо. Точни науки, матури - ти да не си някой академик. Стига с това лицемерие. Повечето сме се свили като мишки н къщите. бачкоме за смешни пари и правим непрекъснати компромиси в работата. Сега ви падна да сте принципни, умни, кзнаещи - ямя зад компа и за сметка на 18-19 годишни деца. Да знам - вие не бяхте такива, нали. Все едни високо интелитентни и знаещи. Кой пълни чалгите, лющи ракия, псува живота, но не му стиска за нищо и е като нощна жрица за шефа

17

До 16

преди 3 години

Право да ти кажа, София взе да се пълни масово със *** нискообразовани бачкатори още преди 75г. Тия сега допълват картинката. Тъкмо едните се култивират, или си заминат по естествен път, следващите пристигат. Естествени процеси, ко да праиш. Пък тия, пософиянчените са най-големите "столичани". Бързо подражават на шопския диалект, започват да наглеят и се смятат за велики.По мои наблюдения интелигентни и стойностни хора в София има-няма едни около десетина процента.

16

Анонимен

преди 3 години

Даммм по шорти, ***, плувки , бански, а някой може и без щом ша е през Юли

15

Анонимен

преди 3 години

Сегашните аборигенти са родени 2002г, София взе да се пълни със сeляни 97г, значи тия 90% са наследниците на най дивите 90-тарски сeлтаци, какво очаквата от тях?? Поколение таксиджии, бакшиши и сервитъорки. То нали и такива трябва да има. Умните деца не ги грее бал-а, подготвят се за престижни университети, а не за вечерното напиване, после тия без бал-а ще са началници на тия дето голям рев удрят за 5 минутна излагация.