52

СлабоумКумчев

преди 3 години

Мръсните маски и ръкавички с които пипат всичко са за да ви инфектиат всички и да се разболеете. Много по добре е да с епипа с ръце от сервитьор или човек правещ храна отколкото с маска в която ръцете му стават целите на гъбички и маската почерняла постоянно от приене на ръцете в нея. Маските са за да ви Инфектират!

51

Да мре Б.о.к.лука

преди 3 години

Б.о.к.лук Борисов Банкя-лията да умира ЗАЕДНО с китайския вирус, за да се ОТЪРВЕМ от тия АРАБСКИ маски най- накрая.

50

Аланколу

преди 3 години

Тоя маскен бал край нямаше.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Маски ,,,социялна,,дистанция ....Затуй ,айде у Гръчко ! Его де е .

48

Иван

преди 3 години

Ако си мислите, че сервитьорите си мият ръцете преди да ви сервират - жестоко се лъжете. Ако си мислите, че си мият ръцете след посещение на тоалетна, също много, ама много се лъжете. Успех с "обслужването".

47

Анонимен

преди 3 години

Има всякакви вируси, бацили и болести, но сервитьорите не са обучени...Именно по ресторанти и заведения се предават болести и зарази, защото сервитьорите сервират и отсервират, като хващат чашите там където се докосват устните на клиентите... Няма, как да се предпази човек .(В случая няма значение какъв е вируса.)

46

българин

преди 3 години

Никакви шведски маси! И шведските тройки трябва да ги забранят!Изобщо, всичко шведско трябва да бъде забранено, защото носи потенциална зараза от COVID-19!Тодор Кантарджиев каза, че карантината от Швеция и други силно заразени държави като Англия от 14 дни остава!И никакви шведки това лято... впрочем, никакви рускини също!Само чехкини може! Щото са от ЕС!

45

Лошото е

преди 3 години

По Черноморието като видят пришълец му напомнят, че идва от регион с вирус! Мислех, че паникьосони има само в големите градове. Интересно ще бъде през юни и юли. Ошашавиха хората. Мислят, че този вирус е най-опасния. А има и други болести. Има вирус, но прекалиха с него. Тепърва ще се сърбат плодовете на тази паника. Отидоха в другата крайност. Това се дължи най-вече на годжито!

44

Анонимен

преди 3 години

Дами и Господа от щаба,Какво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Кой ще върне парите на хората за закупените вече билети?

43

Анонимен

преди 3 години

Че то за една шведска маса и една шведска тройка се ходи иначе кво му остава на човек

42

Анонимен

преди 3 години

До въпросчеЧетох че в този случай трябва да се практикуват само пози при които жрицата не е с лице към клиента.Това било секс в епидемична обстановка.

41

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Вечна му памет на бившия М-р Председател Димитър Попов, казваше... за БОГА братя не купувайте... Тия с маските да си стоят около шведската маса и да си получават мин. 810 лв. заплата за сметка на клиентите ака се престрашат да седнат.

40

Идеалист

преди 3 години

Това лято не ходете на хотели и ресторанти и то по Черноморието. На мутрите собственици, ще плащаме всики чрез ДДС, което всекидневно даваме и после държавата го презапредяля на приятелите си - намали го да и за ресторантите, за хотелите е отдавана 9 %. Поне 30 % от мастодонтите по Черноморието трябва да фалират и хотелите да се съборят, за да има природа, паркове и спокойствие. Не поддържайте мафията, която зачерни нашето море! В Испания преди годиниса съборени подобни хотели.

39

въпросче

преди 3 години

а жриците ше бъдат ли с маски и ръкавици , когато ни обслужват ?!

38

Анонимен

преди 3 години

и тъкмо намаляха родните коронки, сега ще ни внесат от незнамкъде, че и ние да сме като в ингилизко

37

Факт

преди 3 години

Нямало да има и шведки! Но пък щели да поканяд "шведки" от Столипиново, Максуда, Клуцхор. Така де, поне да има "аромат" !

36

Анонимен

преди 3 години

Важното е да ти приберат парите.Почивката ще е когато се вънеш от курорта.

35

Анонимен

преди 3 години

До HahaБратче, ти ако не си виждал руснак на шведска маса, си изпуснал едно страхотно преживяване.Преди две години бяхме в хотел дето имаше руска група.Жените си набутваха мазни мекици и парчета салам в дамските чанти.И не е евфемизъм, макар, че на някой от тях и аз бих им го набутал.Но след такава гледка, ти минава бързо.

34

Анонимен

преди 3 години

с маските на сервитьорите няма да им се налага да се усмихват насила.

33

Haha

преди 3 години

Мечтата на *** е да седне на шведска маса и да натиска на йедене.