8

БаДка

преди 3 години

Предпазването е едно, яко хранене, хап и тежки тренировки.Както е казал народът правилните диети са две:- Хап и хляП; - Боб и Зоб;Не забравяйте :Без препарати няма резултати;Няма враг непобедим,щом зад нас е ФармахимАко искаш да си като менвзимай Омнадрен

7

G

преди 3 години

Хомосбирките започват. Дружното пъшкане и пипане на мускулчета между мъже може да продължи. Голяма радост за някои.

6

Анонимен

преди 3 години

За тези с мацките - внимавайте с химията момчета,да не стане така,че като ви се навие някоя да я ползвате само за тренировка за бицепс.

5

Анонимен

преди 3 години

До питащият, дали има хубави мацки във фитнеса,какво да ти кажа? Един лаф:- Начинаещ във фитнеса, пита инструктор, какъв уред да ползва, за да впечатли жените . Инструкторът, без да се замисля казал :-Банкомат! Изводите оставям за търсещият хубави мацки...

4

Анонимен

преди 3 години

"Има ли хубави мацки във фитнесите?"Не. 80% се сещат за фитнес като станат 2 декара отзаде. Останалите 20% си падат по също толкова добре изглеждащи мъже, колкото тях.Ако не си със 5 години стаж в зала и солидни резултати - най-много една от петдесет да ти пусне един път от съжаление. Не искаш такова пускане. Казвам ти го, щото съм минал по тоя път.Иначе след солиден стаж си е арабийка :))) Сами идват.

3

Анонимен

преди 3 години

Във фитнеса, който посещавам, не правят никаква дезинфекция, симулиране на дейност.

2

ЛИПОВОНА

преди 3 години

Никога да не се гребе от добавките с малка лъжичка! Също трябва инжектирането на хормони от кон да бъде заменено, с такива от бик... за трайни и добри резултати.

1

Потник

преди 3 години

След няколко месеца, сигурно уредите скърцат.