13

Анонимен

преди 3 години

Туризмът и пътуванията бяха сред малкото неща, които доставяха радост на хората. Там се създаваха много приятелства и контакти.За съжаление хора, както Ангелкова, която и идея си няма за какво става въпрос успя да унищожи организираният туризъм. Българинът ще продължи да пътува, но самостоятелно.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "точно тези, които разчитаха на собствените си сили" Много си прав, но това е отдавна така от поне 20г. Обаче веднага отива да ти слага минус от хранилката..

11

Анонимен

преди 3 години

Супата или таратора. Да избират...

10

Анонимен

преди 3 години

И без тях ще преживеем някак си.

9

Анонимен

преди 3 години

Точно недържавните дейности, точно тези, които разчитаха на собствените си сили, инициатива и отговорност, са сринати от държавата.

8

До 6

преди 3 години

Невежа такъв, българското законодателство не осигурява възможност за хора упражняващи свободна професия за се осигуряват за безработица. Такива са и болшинството актьори, но за тях осигуриха средства. Аз съм инженер на свободна практика, и всеки месец плащам по 834 лв осигуровки и 500 лева данък върху доходите си. Това са 1334 лева на месец в бюджета! Ти колко внасяш там?

7

Virtual tour

преди 3 години

Що не работят онлайн, от вкъщи, като даскалиците, със снимки и картинки.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами ако са плащали за фонд безработица както всички ние бачкатори плащаме да се регистрират в бюрото по труда!Ако не са плащали вноски аз кво съм им виновен ..да стават копачи,кравари,овчари и т.н.!Или да дават таратора!

5

Анонимен

преди 3 години

Те хората едвам ще могат да пътуват тази година те чак за разходките се притесняват

4

Анонимен

преди 3 години

Колко пари изкараха много хора през последните години как пък все те реват че не могат да оцелеят няколко месеца без приходиА другите какво да кажат с минималните заплати

3

Краса

преди 3 години

Нямаме работа от началото на годината ве ей. Даржавата да развързва кесията и помощ по 2000 евро на сякой колега инак ша са видят у чудо без екскорзоводи

2

Митко 21 см

преди 3 години

Тези сивосекторници взимащи пари на ръка да не реват. Никаква помощ за такива мушенници. Мотика 8 ми номер и на село, да видят те що е то работа.

1

българин

преди 3 години

На тези хора трябва да помогне мафията ,а не на мушингерите и печелбарите !