13

гп

преди 3 години

Кога ще ги оставят на мира? Достатъчно трудно е да преминеш през развод и то публичен. И то мъжът ти да се събере с друга топ-звезда моментално след развода ви. И да си народят 10 деца докато ти не можеш да имаш дори и 1. Измъчиха я тази жена. Винаги съм забелязвала с какво достойнство и класа говори в интервютата. Минаха около 15 години от развода им! Дори не е интересно вече!

12

Анонимен

преди 3 години

Събирането им е само у главите на феновете на Анистън.Лично на мен никога не ми е допадал нито като актриса,нито като външност.

11

Честно

преди 3 години

Тая Анистън като актриса не става. В ролята на Рейчъл беше толкова ли.гава и те виждам голям зор в целия сериал да седиш в едно кафене.Брад Пит иначе като актьор е добър. Казал си , че иска по-добре актриса и затова избрал Джоли, която като актриса играе по-добре от Анистън. Откъде да знае Брад , че тя пък била вманиаячена по осиновяването на шарени деца? Да си търси друга изгора. С Анистън не можеха да имат деца, не им било писано.

10

Анонимен

преди 3 години

Само предъвквате едни и същи глупости.Никога няма да се съберат отново.Брад едва се отърва от този киликензер.

9

Бранджелинанистън

преди 3 години

Съвсем оплетохте клюките.

8

заповед

преди 3 години

"НИКОГА не се връщай там,където си бил щастлив на младини!"

7

до 7

преди 3 години

Един познат- мъж има сестра. Единия е работлив, а другия- мързелив. Единия е дебел, а другия слаб.. Единия красив, другия- почти грозен... Единия е бил глезено дете...Тия двамата- Брад Пит и Анистън просто са Работливи и имат сходни интереси... Затуй са били женени..Челото показва повече вроден акъл.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако се вгледате внимателно те са като брат и сестра.-еднакви носове-еднакви чела-еднакви устни-еднакви коси (ако са реални)-нейните уши са по-големи-

5

"всички харесва

преди 3 години

И всички ли питахте, та единодушно са заявили, че ги харесват??

4

Анонимен

преди 3 години

Анистън си е доста семпла,а Анджелина е висока класа. Какво странно има в избора на Брад Пит?! Каквото е станало по-късно е станало. И двете вече са в запаса,но Джоли има нещо зад себе си.

3

Ами

преди 3 години

Наистина много жалко, че се разделиха, особено за Брад Пит, който налетя на оная чумоскучубра Анджелина Джоли.Сигурно Господ така го наказа, че е изоставил Дженифър, за да разбере наистина какво е загубил.

2

Онбонго дава Любов

преди 3 години

Тази е много грозна,с огромна долна челюст.Ако не си показваше зърната в приятели,никой няяаше да я огрява..освен Густава хахахахааа

1

На кой му дреме, бе?

преди 3 години

Тия дори нямат един приличен филм, заедно или отделно, последните 5-10 години.С какви глупости ни занимавате?