7

JJivanov

преди 3 години

ТЕСТОВЕ ОТНОСНО BLACK DEATH INVASION подават използване на мощни манипулатори за внедряване вкл вградени в сателити,телефони,автобусни билети/холограми,лични документи,дигитално холограмно видео терористични оръжия и бели високо вредни анти климатични скенери десетки милиарди анти земни и анти климатични оръжия дневно

6

Анонимен

преди 3 години

До: щаба и правителствотоКопие: министъра на здравеопазванетоКакво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени билети повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Наистина ли ресторантьорите са най-важният отрасъл на икономиката в България???

5

Iordan Ivanov geolog

преди 3 години

Warning about After BSE pandemy in UK more 40 000 000 people now have problems.Тестове в Великобритания подадоха данни за милиони консуматори на месни и млечни продукти .След заповед отгоре да се пазят живи и здрави консуматорите с видими подпухвания се държат в ремисия.

4

(-_-)

преди 3 години

Реалността е, че няма никаква епидемия. Смъртността от тоя нещастен вирус е толкова малка, че въобще не заслужава такова внимание, да не говорим за мерки.. 80% въобще не разбират, че са болни, а 0.1% загиват, като 99% от тях са на преклонна възраст с множество тежки други заболявания... Е те това е реалността.

3

Анонимен

преди 3 години

Реалността я гледам на улицата. По телевизията може да се гледа само пропаганда за безмозъчни.

2

Анонимен

преди 3 години

Реалноста е, че ако продължавате с тези тъпотии народа ще излезе!Оставка на некомпетентното управление!!!

1

Ужасена

преди 3 години

Реалността е ужасна, слагайте и не сваляйте маските дори когато се къпете.Аз отдавна съм так и спазвам препоръките на Щаба.