7

Анонимен

преди 3 години

загубите за бизнеса бяха много големи, едно увеличение с 50 до 70% на хляба ще компенсира част от загубите, а нека се помисли за намаляването ддс за бранша на 9% което е нужно! Иначе ще излизаме на протести в софия!

6

Ами?

преди 3 години

Та нали в Добруджа 100% от житото изгоря от сушата без снеговалежи? Лъжци!

5

Ром"с

преди 3 години

Русия и Украйна няма да изнасят жито тази година...и цените на брсите ще скочат,тъй че ,ще има поскъпване на пасти и торти и хлебните изделия.

4

f

преди 3 години

Още нещо до българското, френско и италиянско кино.Военните разполагат и с матрицата, така актьорите могат да изпитват чувството на съответното нараняване леко, колкото да се вживят, без да са наранявани. Може да се тегли звук и картина и от въображението и да се преработва. Лесно е! Вие кино не сте виждали, сащ само го съсипват като мастодонти и богати монополни ко..***...ленца!

3

f

преди 3 години

DNES.BG , може да ме банвате, но това го напишете някъде, нека има и българско и европейско кино, Холивуд да фалират, защото те нищо не правят, вие кино не сте и виждали, затова си мислите че правят нещо и колко скъпо продават!Фото триизмерна сфера заснема обект и размерите му се въвеждат ръчно на компютъра или има лазери по сферата които измерват разстоянието, после на компютър се копи пейст и всякакви триизмерни ефекти! Б..оклуците от сащ нищо не правят! Само знаят да крадат.

2

Анонимен

преди 3 години

А, знаем, знаем. Тези сме ги слушали.Ама я питайте фурнаджиите да ви кажат сложните си калкулации...

1

Батман

преди 3 години

хахаахха от сега намекват че ще се покачва цената :D:D:D:D:D