51

еееее

преди 3 години

Холивуд преиграва с филма.Хем врякащите им палят централата,хем ги арестуват.Този театър често го наблюдавахме в последните години къде ли не.Не мога да си представя всички въоръжени чупят и врещят и никой не стреля

50

куршум

преди 3 години

В САЩ всеки може да си купи и да притежава оръжие, така че полицаите по принцип ги е шубе от огнестрелни изненади

49

Туземец

преди 3 години

Добре дошли в страната на демокрацията . Където всеки си прави каквото си иска претендирайки че това са гражданските му и служебни права .Полиция, граждани, бели, чеерни, кафяви, бедняци, свръхбогати, политици, бизнесмени ВСЕКИ си има права. Свои собствени права , които той сам си е измислил и твърдо е решил че точно това му се полага по конституция и закон ...... дори няма нужда да чете какво пише в "дебелите книги" като Конституцията на САЩ или някой от "скучните" Закони за правата на Човека.

48

2

преди 3 години

Е то проблемите ВИНАГИ са с участието на някой Омар, калмар и други представители на фауната. Да трошиш, да грабиш хора и да разграбваш магазини ,защото си борец за правда е запазена марка на един ненужно толериран и отглеждан етнос в САЩ.

47

ББ

преди 3 години

CNN е свободна медия,милиардите хора по света го знаят,за съжаление все по-малко медии са свободни като тях...оправдавате това,как един чернокож репортер е арестуван,а един бял...да да поинтересувайте се...е бил допуснат да снима и не е бил арестуван ...двоен аршин,лицемерие водещ ни към гибел...оо да вие с парите и офшорните сте безсмъртни...така си мислите...Бог ни дава животите...как да живеем и на кой Бог да се кланяме избираме сами...САЩ бе символ на Свободата на човеците

46

1914

преди 3 години

крайно време е след ветото над смъртната присъда да приемат вето и над другите присъди, нали се стремим към европейски и светивни ценности!

45

gong

преди 3 години

CNN е американското Канал 3, а арестувания е техния Патарински. Боооой

44

ff

преди 3 години

*** си поверва и сега ще яде шанару, само така, U - S - A, U - S - A...

43

Додо

преди 3 години

Това е добра новина. Си Ен Ен по поведение е не само фейк нюз пропагандна институция, но и терористична организация, с антиевропейска и антихристиянска програма.

42

До 36. От 33.

преди 3 години

Моят коментар е за ареста на ДаНеНераста.Колкото до "убитите" под лекарски контрол, за тях няма да има нито факле, нито *** нито факинг, грабинг и разрушатинг.Тишина за всеки починал поради каквото и да е насилие, безмедициние и каквато и да е друга нечовещина.Ти беше ли на протест срещу насилията, грабежите, изнасилванията е убийствата практикувани от ордите на филиповско, столип сливенските индуси

41

Анонимен

преди 3 години

CNN са нашия еквивалент на БТВ, така че ареста им е малко.

40

УЧУДЕН

преди 3 години

В ОБСЕ и Совете Европы призвали власти России освободить задержанных 28 мая журналистовКомиссар Совета Европы по правам человека Дунья Миятович сообщила, что "сильно встревожена" арестом Ильи Азара и задержанием журналистовЗАЩО СЕГА ВСИЧКИ НЯМАТ ВЪПРОСИ ???

39

даааа

преди 3 години

САЩ ке падне

38

Дарвин Чарлзь

преди 3 години

Расизъм винаги е имало и ще има.

37

USA

преди 3 години

До Анонимен 37В полицията им има много расисти, е не всички са такива но си ги има.По принцип когато спрат чернокож за проверка, за тях е важно винаги да си показват ръцете през джамовете, ако не си ги покажат може да ги разтрелят като кучета.

36

Анонимен

преди 3 години

Ама тия зорлем си търсят белята - по време на бунтове заради насилие срещу чернокож, те арестуват пред камерите чернокож репортер. Някой няма ли да прояви поне малко разум? Нямам предвид президента им - на него разумът му е отстранен по оперативен път.

35

Анонимен

преди 3 години

до 33 Каква грешла те гони, бе? Полицая си го уби умишлено!Гледал ли си клипа изобщо?

34

Анонимен

преди 3 години

Тия изнесоха цялата демокрация в другите страни и сега си нямат, ще трябва да внесат малко.

33

Анонимен

преди 3 години

Не са расисти белите американци ама никак,после да не ни обясняват на нас какви да сме като те са същите ако не и по-големи!

32

Анонимен

преди 3 години

На Полицията/Милицията се пада тежката задача за опазване на обществения ред. Грешки стават и на улицата и в болницата..Да е видял някой подобни демонстрации срещу лекари?Колко му е на сиенена да разбере кой от полицайте е по верен към работата си и точно срещу него да разиграят номера с камерата.Ако бачках в сиенена точно така, слабото място в личния състав ще диря и според зависи както се получи.