46

Анонимен

преди 3 години

Добър си е пакетът. Който има индустрия, ще има и пари за възстановяване. Който няма - не му трябват много пари

45

анонимен

преди 3 години

НАВРЕМЕТО УНГАРИЯ БЕ СТРАНА С НАЙ-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТА В ЕВРОПА.

44

ЕС

преди 3 години

Една голяма лъжа е ЕС.Основан е да обслужва богатите.Малките народи демократично са поробени с измислени фондове и помощи .

43

ББ

преди 3 години

Бащите на ЕС заложиха като основни ценности Свободата,Справедливостта,Солидарността...ЕС финансира диктаторски режими,фининсира бизнеси на мафиоти,натоварва народите с рестрикции обслужващи горните,с администрация която само гласува за тях а ние я храним,обслужва олигарси,създава схеми с които ни ограбва...и това в 21 век...фашизъм в 21 век..това е недопустимо...престъпление е срещу човечеството вашето...фашизъм в бели ръкавици..аз не искам да живея в такъв съюз,няма да ви плащам за престъпления

42

ББ

преди 3 години

До Шойгуда си видял унгарец роб из европейските полета или икономики...или на руските...приятел е на Народа си,защитава интересите на унгарците...робее

41

Шойгу

преди 3 години

Реве за пари Орбанчо - искай от "приятеля"ти Путин пари, нали се правеше на мъж

40

Сата НАТО

преди 3 години

Аз не виждам с какво са ощетени Италия и Испания? Ако е вярно, че са им измрели всички пенсионери наведнъж, значи пенсионните им системи рязко ще оздравеят. За другото трябва да понесат санкции, че не са се справили добре и заразиха целия ЕС. Най-малкото нищо не трябва нито да им се дава, нито да им се взима. Просто си продължаваме непред и забравяме за случая.

39

Анонимен

преди 3 години

Или както пише в Библията - На който има ще се даде , а на който няма ще се вземе и това което има .

38

6

преди 3 години

Ти си комунист бе ***. За унгария нищо.

37

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти разбираш ли,че тези пари не отиват при италианци и испанци,а винаги отиват при оределени хора и мафиоти,които източват парите,в България ситуацията е същата,дават пари на хартия,а за инвестиции в произвоство и инвестиции в хора и качествен живот няма пари.И така,без да получаваме НИЩО,затъваме в огромна дългова спирала и влагаме в строеж,от който не се произвежда нищо и нито се яде,нито се пие,съсипахме и малкото български бизнесмени,едри,средни или дребни!

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПитай по селата как ромите им крадяха продукцията ,тогава викай срещу хората,които не работят на полето или отглеждат стада,моя съседка работеща в полицията взимаше крадено месо от ромите,че и на нас предлагаше.И докато има такива да им съдействат за няколко стотинки по-малко да ощетяват труда на останалите и ромите(или други криминали) не престанат да крадат,стопанство в България няма да има!

35

Митко 19см

преди 3 години

ЕС с досада: Орбан е абсурден

34

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо е хистерията срещу Русия и Азия,ние нямаме никаква полза от това, а само загуби,вчера четох,че руснаци през 2017г. са пребили Пеевски заради пари и е лежал в болница в ОАЕ,ако това е лична вендета срещу руснаците,по-добре да спрат с хистерията срещу Русия,защото ние нямаме никаква полза от тази антируска политика, ние губим пари и възможности за печалби от тая работа и тази хистерия срещу Русия,народа не живее добре и няма никави възможности за печалби,освен търговия с Русия и Азия!

33

Анонимен

преди 3 години

Ей, искате ли да живеете в България, стягайте гащите и отивайте на полето да работите, ако не искате, а искате да имате само вностни стоки, оглеждайте се и се чудете как да си ги изпросите. За да получиш, трябва да дадеш, ама и това което даваш, трябва да е ценно за някой.

32

Германец

преди 3 години

Орбан казва на глас това , което другите си мислят---Другите *** като Салвини и полското недоразумение?А иначе, на който не му изнася в ЕС -- прав му път. Да си направят там една вишеградска четворка да им гледаме сеира :)

31

тя

преди 3 години

Би било добре да има повече такива като Орбан !

30

тя

преди 3 години

Орбан казва на глас това , което другите си мислят !

29

Анонимен

преди 3 години

Според мен трябва да спре хистерията срещу Русия,защото хем не ни дават възможност и пари да се вдигнем на крака и влагат само е строежи,които нито се ядат,нито се пият и ни вкарават в огромни дългове,хем ни спират взаимоизгодните сделки в Русия,а сума ти европейски,турски и американски бизнесмени си правят бизнеса с Русия,ние няма от къде да си изкараме парите,освен от производство и търговия с Азия и Русия,а те и това блокират,смазаха и българските бизнесмени,работници и на какво ще я караме,н

28

Ром"с

преди 3 години

То и от богатите взимат повече и на богатите ще дават повече ,щото там са по засагнетите,а то да каже -благодаря и за това което ще ми дадът,а не ме осъдят за разпускане на парламента преди месец-два ,а то тези от Брюксел не казах нищо за това.

27

Анонимен

преди 3 години

Лапайте здраво от пакета, нема страшно..... Само дето ще зароби още повече бедните страни, но този път няма и да имат опция за ***екзит. Ще плащат и ще слушат докато и внуците на сегашните деца не пукнат. Хитри са англичаните, че напуснаха "обединена" Европа.