47

Анонимен

преди 3 години

Хахахахаха :))) Искам и на мен държавата да ми помогне, иначе излизам на протест. Всеки ден по шише водка "KORS"...айде, може и "Белуга", за да запазя физическото си и психическо здраве. Иначе почвам да изпадам в абстиненция и ще надувам уредбата денонощно и няма да давам на квартала да спи.

46

богаташ от борците

преди 3 години

Като се изшкембите без фитнес друга песен ще запеете затуи требе държавата да помогне с много пари за фитнесите

45

Vapros??

преди 3 години

А фитнесите ще върнат ли парите на тези хора които са си купили годишни карти а не са ходили на фитнес два месеца?

44

Анонимен

преди 3 години

НА КОГО МУ ПУКА!

43

КЪВ ФИТНЕС ,БЕ...

преди 3 години

Я , ФАЩАЙТЕ ЛОПАТИТЕ И КИРКИТЕ ....ТАМ НЕМА ВИРУСИ И Е НА ОТКРИТО!Я , ЩО ПЪТИЩА , СТРОИ БОКО...ХА,ХА,ХААААААААААМЕСТО ЗА ФИТНЕС....КОЛКО ТИ ДУША ИСКА!ПАРЕ --НЕМА!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Свободна пазарна икономика. Ще фалирате като Балкан, Кремиковци и Химко Враца.Затворихме важни предприятия, а някакви плюнковци реват за държавна пара да не спихне анаболния балон.

41

Трудовакъ

преди 3 години

Както каза президентът Лукашенко, тракторът (мотиката в нашия случай) ще ви излекува. Виждам, че много колеги са разбрали и знаят за лечебните и здравоукрепващи свойства на мотиката, кирката и лопатата. Нито бабите ми, нито дядовците ми, нито баща ми, нито майка ми са ходили на тази екстравагантна измишльотина, наречена "Фитнес". Работа требе за тоя мат`рял, работа! Както е казал народният поет Петко Р. Славейков - нам са потребне ораче, копаче и сеяче, а не зяпаче...

40

кви са тия ?

преди 3 години

да се обединят с тия кресливите , дето системата ги убивала , под ръководството на независимата мая :)

39

Нямат срам

преди 3 години

Собственик на фитнес веригите пулс, е и собственик на гранд хотел Банско, собственик на гранд хотел Свети Влас, купил е и мястото на автогарата в Банско, сега Банско няма автогара, този човек иска пари от бедната ни държава, то бива ама това на нищо не прилича

38

До 23

преди 3 години

А ти колко пъти тренира в gold gym и в кой щат ? Преди време там се е влизало само с покана заради калъфи като теб

37

Случайно минаващ

преди 3 години

Фитнесите били повишавали имунитета - ахахахаха.... в потните и прашни зали! Айде, молЪ ви се. Направете преход в планината - БЕЗПЛАТНО и В ПЪТИ ПО-ДОБРО! Даже няма база за сравнение...

36

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно измислен бранш. Вътре пълно с мутри, ***, наркотици, анаболи. Нула хигиена. Бият си какви ли не лана със спринцовки.

35

Don Claude

преди 3 години

Намаляването на ДДС за фитнесите е напълно безсмислено. Най-голямата верига фитнес-зали завежда месечните, такси, които събира, като членски внос (защото се води клуб), а върху членски внос не се дължи ДДС. Защо да им намаляват ставката? За тях е без значение.

34

иво

преди 3 години

Фитнес залите в БГ масово се направиха с изпрани пари от наркотици.И сега олелеле, я моля ви,се

33

Анонимен

преди 3 години

По скоро да ги проверят какви данъци и осигуровки са внасали.Да проверят и всичкия зоб дето внасят колко е легален и здравословен

32

sante_dog

преди 3 години

"Вече има информация за фалирали бизнеси"- Всъщност в това няма НИЩО страшно. Това е бизнес, регистриран като вид ООД - т.е. с ограничена отговорност и това което може да се случи е просто дружеството да спре да функционира а собственика да се ориентира към нещо което е печелившо. По света компаниите фалират и собствениците им продължават със следващата докато успеят. Това не са структороопределящи отрасли. Ако фалират няколко другите ще консолидират пазара и така. Какъв е проблема?

31

Анонимен

преди 3 години

"Що не купи едни тежести като на щангистите, на олимпийските игри?"Щото тогава ще плащаш пет пъти повече, че на диска да ти пише Eleiko. Ако пише Kettler и какво, диска няма да ти тежи 25кг ли? Че всичките се подготвяте за Олимпиадата в Токио, дето няма да я има, та ви е важно да са точно същите тежести че да нямате психически дискомфорт като излезете да поставяте световен рекорд...

30

Анонимен

преди 3 години

Да излязат с велоергометрите и да правят кръгчета около парламента.

29

Анонимен

преди 3 години

То почти няма незасегнат сектор, по тази логика всички трябва да излезем ... и не е някак честно само за туризма да намалят ДДс-то - ами останалите отрасли или тях кучета ги яли.

28

Анонимен

преди 3 години

Жриците от околовръстното и те на протест.Искат безвъзмездна помощ от държава,клиентите им са намаляли по време на карантината!