8

Доживотен

преди 3 години

затвор или като китайците зелката резната.Стига вече с мръсотии.

7

Анонимен

преди 3 години

Когато цитирате имената на престъпници пишете само по една буква от името.Когато пишете полицаи пишете целите имена.Това е защото стотиите са поръчкови за да уволнят дисциплинарно служителя заради уронване престижа на мвр заради пуцликации в медиите.Така е най лесно за да се отървеш от служител, после в съда ще го възстановят гаранция. Стари номера, така се прави когато нямаш никакви доказателства и във вътрешна сигурност работят некадърници

6

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден цел подполковник от НСО, днес разследващи гранични полицаи. Ами където и да се чукне навсекъде е така, злоупотреби, кражби, подкупи, пари. А ,че некаква си вътрешна сигурност прави по некоя акция от време на време - капка в океана.

5

Анонимен

преди 3 години

От цялата седемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, има десетина процента честни и доблестни полицаи, които изнемогват заради корумпетата около себе си. Затова разтуряй корумпетата по примера на Грузия.

4

Анонимен

преди 3 години

Капка в морето. Всичките им колеги правят същото.

3

Анонимен

преди 3 години

Разследващите инспектори в полиията не са граничари. Били са хванати на границата, защото са водили досъдебно производство срещу някой задържан при преминаване.

2

Ss

преди 3 години

Къде са граничари къде са разследващи... Едните са по горите, пътищата, реките, морето и кпп-тата в жега и студ а другите дремят в някой канцелария на кафенце под климатика...

1

МВР

преди 3 години

Системата, достойна за уважение !? Защо хората мразят МВР?