14

Цензурирате

преди 3 години

и "***"? Това е животно, книжката на Марко Ганчев е от преди десети ноември? Марко Ганчев е на 80 г.?Плачете управителите и собствениците на сайта да видят какви ги вършите.

13

Марко Ганчев

преди 3 години

*** Неоот остров Борнеоживее тъй кактов далечния каменен век не иска да става човек.Човек ли? вика. Я да мълчите:значи сутрин да си мия очитеи да ми люти от сапуна.По-добре да си бъда ***.Не искам да пъхам лапинито в обувки, нито в чорапи,при това с изрязани нокти,за смях на кучета и на котки.Освен товагледам ги -гледам ги, че четат разни книги.Мъчат се да решават задачи просто да ти се доплаче.Не, не искам да ставам човек,Оставам шебек.Хигиена...

12

Никога

преди 3 години

Най-видните епидемиолози, инфекциолози и микробиолози Ви го казаха ясно.Мийте си ръцете с топла вода и *** за 20 секунди. Ако Ви се откъснат от сърцето 30-40 - още по-добре.Когато се прибирате у Вас първо си мийте ръцете както си ги мият хирурзите преди операция. Има клипове в тубата как се прави.Това е важно за всеки нормален човек, оставете го COVID-19. Предпазва от ***, тении, хепатит А, B, C и D, и всички останали болести на мръсните ръце.Ако си и режете ноктите редовно - супер.

11

Анонимен

преди 3 години

Абе в общи линии тичайте постоянно да си купувате нови дезинфектанти, че да не секва печалбата :D

10

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези дезифектанти, бе!!!!!!Тръмп ви каза - пийте "Белина" и със 100% сигурност никакъв вирус няма да въ хване на "този свят"!

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Донякъде и ти си прав, но ако имаш малко дете и се наложи да го заведеш някъде в момент, когато отвсякъде реват, че има опасен вирус, и ти ще купиш такъв дезинфектант, какъвто успееш да намериш. По едно време в София този вид артикули просто бяха изчезнали. Сега вече ги има и има избор.

8

Анонимен

преди 3 години

Набързо купих някакъв дезинфектант, който има приятен аромат и леко щипе кожата след нанасяне. На етикета му пише, че съдържа алкохол, но не е отбелязано колко процента е този алкохол. Произведен е от "Средногорска роза" ЕООД, с. Буново, община Мирково.Защо производителите не са задължени да отбелязват процентното съдържание на алкохол, след като това е важно? Все пак става въпрос за дезинфекция по време на пандемия.

7

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да си сменяте дезинфектанта а мисленето. Дакато не спете да четете глупостити на някои заинтересовани хора да ви плашат до смър ще си плащате да се мажете първо дезинфектанта после с кожни препарати за лекуване на увредената кожа.Повярвайте последното се лекува много трудно.

6

бай Тъпчо

преди 3 години

Аааа ние на село нищо не хвърляме бе! Тия дезифеканти щото ние във всяка стая си имаме по няколко, първо ги опитваме да не са се вкиснали и след туй ги използваме точно както на Бойко джипито е казал, ама понякога са оплескваме щото като си сложим маската като него на очите и нищо не виждаме.Пък после кат са оригнем по два пъти и всичките мухи и комари от тавана падат на земята и жената с метлата само ги сбира в лопатата.Много хубаво са го измислили-живи и здрави да са!И цялото герб бе!

5

Светозар

преди 3 години

Добре де, след като дезинфектанта трябва да съдържа алкохол, в краен случай не може ли просто да се използва алкохол ? Примерно водка ?

4

Елемаг

преди 3 години

Каква е темата?Това нещо за какво служи?Понеже не съм го ползвал никога?Някаква мода, гледам започна преди 4-5 години,*** след сеанс, да си търкат ръцете,после почнаха и момците.Па сега, някой внесъл много трябваше да ги реализира?Щото аз като се качвам по планините се плакна и лице и ръце с изворна вода.Мангъров беше прав на 99%!!!

3

Драго

преди 3 години

Ай сиктир с тия глупости! И тая преувеличена корона! Аз ползвам само един дезинфектант - доказалата се от векове рикия за вътрешно прочистване. Нищо не може да и се опре!!

2

.

преди 3 години

Кога съм купувал дезинфектант, че да го сменям??

1

Смених го веднага

преди 3 години

щом ми се напукаха ръцете. Просто го изхвърлих. Кой ли знае с какви *** се мацаме под името "дезинфектанти".