7

Дименко

преди 3 години

Един политоподлог на свободна практика се исцепи и "заяви":Борисов с т. нар. "патриоти",можел да сформира следващия кабинет,ако обстоятелствата наложели.Толкова ли си огладнял бе нагъл подмазвач на държ.началник!?Твоите любимци,през пролетта на 2021-година след изборите,си отиват безвъзвратно.Ти можеш да постъпиш при Маг Сара в предаването "Шесто чувство"!Слагачите в определени моменти,сте жалки недоразумения,които не заслужават дори елементарно внимание.

6

ПЕНКО

преди 3 години

ВАУЧУРИ ЗА ХРАНА НА БЕЗРАБОТНИ В КРАЯ НА ОКТОМВРИ ... НЯМА КОЙ ДА ПРИБИРА РЕКОЛТАТА ОТ ВСИЧКО СЕЛСКОСТОПАНСКО !!! ИМАМ 11 СЕЛСКОСТОПАНСКИ БРИГАДИ - КАТО УЧЕНИК - ВОЙНИК-СТУДЕНТ И УЧИТЕЛ / БАЯ ПРОДУКЦИЯ СЪБРАХ И НЕСЪМ ОТ НАЙ-НАЙ- /

5

Анонимен

преди 3 години

Тази бъчва от снимката няма ли да си мръдне пръста да помисли и за възрастни и деца със специални потребности???? Специално за децата - до кога дневните центрове ще стоят затворени??? Ако не могат да си вършат работата да напущат.

4

избори се задават

преди 3 години

И защо не кажете, че на 422 халтурчици и певици давате безвъзмездно 3 месеца по 720 лв.Условието - през последните 12 м. да са имали средномесечен доход до 1 000 лв.Тези са за данъчна проверка, вие още им давайте. Та нали с футболерите са мощните двигатели на имономиката.

3

1234

преди 3 години

Тази криза ще бъде брутална защото умните глави не разбраха едно нещо. Нужни са пари на хората по сметките! Те няма да ги спестят, всички ще ги изхарчат. Тъпия ЕС трябваше само това да приеме, 6 месеца да превежда на всеки под годишен доход 15000 евро по 1000 евро на пълнолетен. Но не, сега ще спасим големите както винаги, малките да мрът

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Нещо за държавната администрация да напишеш? Която си получава заплати, премии, бонуси и пр. без значение работи или не работи. А след пенсиониране получава и пенсии до живот, без да е създала ни стотинка принадена стойност през живота си.Мързеливците, които "си живуркат на гърба на другите", както ги наричаш, няма да получат нищо, защото не отговарят на критериите за помощ.

1

Анонимен

преди 3 години

Аман от мерки на хартия.Ама както винаги ще има ваучери за едни неграмотни мързеливци,които цял живот си живуркат на гърба на другите.