15

AAA

преди 3 години

До Агата КристиТова за тъщата не е само виц.

14

Анонимен

преди 3 години

Излиза, че тези 7 аутопсии в България са направени незаконно, на места неотговарящи на условията за безопасност.

13

КГБ

преди 3 години

Аз мисля, че колкото са аутопсиите, толкова са били и реално разболелите се в Пирогов. Другото с хилядите е плява.

12

.

преди 3 години

Фалшива новина! Няма НИТО ЕДИН починал от коронавирус. Всички те са от развити преди това съпътстващи заболявания!

11

Анонимен

преди 3 години

Ето ви простата причина защо децата не боледуват от кораонавирус: защото още нямат тромби, за да се получат микротромбози.

10

Анонимен

преди 3 години

Последните изречения са ключови. Сигурно и много богати страни не инвестират в патоанатомия, персонал, зали, защото се търси далавера, а не знание. Високомерната съвременна медицина се страхува да погледне истината, особено, ако и се очертава добро заплащане в "Чисти" направления.Ако си бяха правили аутопсии още в началото, щеше да е ясно в кое направление да е лечението. Което е признак на лоша държавна политика. Що хора сме със срината работа.Страхът не е геройство за ръкопляскане.

9

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще има починали от глад, в следствие на безработицата ! ...

8

До Анонимен 4,

преди 3 години

Напротив, точно това твърдаят клоуните от т. нар. щаб - всеки ден отчитат "умрели" от коронавирус!Срамота! И на децата е ясно, че щом не може по несъмнен начин да се докаже, че точно той е виновникът за смъртта, то е безпредметно и направо престъпно от гл. т. представяне на невярна и/или непроверена информация, да се твърдят такива неща.Вопиюща некадърност! И слагачество!

7

Анонимен

преди 3 години

И как се доказа, че това, дето се отчита като "починали от коронавирус", са наистина хора, убити точно от него, а не от другите си наистина сериозни заболявания?Докога с тези партенки?То останаха шепа хора, които да вярват в тях!

6

Анонимен

преди 3 години

Ето това правят в Швеция, заради ковид или не вички с констатиран ковид влизат в една графа, независомо дали възрастния е умрял вкъщи или в старчески дом. Най вероятно, като се има на предвид че с или без ковид на ден умират около 300 човека, ще се окаже че причината не е ковид на много от тях в графата, но няма кой да прави по 50 аутопсии на ден. Заради това цифрите на Щвеция са високи.

5

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде в БГ казват починали от ковид.

4

21259

преди 3 години

На всеки починал с тази непозната зараза, трябваше да се прави аетопсия, за да се поучат пораженита и самото естество на заболяването. Специалистите щяха досега да са събрали достатъчно достоверен материал за изводи и оббощения. Тук 7, там 10, на друго място 20 - това не е достатъчно и може да подведе. Забраната на СЗО относно аутопсиите хвърля сериозна сянка върху почтеността на мотивите. Липсата на доверие отпушв конспиративните теории, слуховете и заблудите.

3

Анонимен

преди 3 години

Много ясно че казват починали ОТ ковид. Ето и заглавие от новина ор Днес.бг "Ген. Мутафчийски: Починалите от коронавирус са можели да живеят с години"

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2 и 3Никой не твърди, че са починали от ковид19.Починали са заразени от ковид19.

1

Агата Кристи

преди 3 години

Явно сега е моментът ако някой иска да си трови тъщата.Казваш на докторите, че последните дни много е кашляла.