13

Max

преди 3 години

Водачите на колите паркирали в така наречените "зелени площи "не трябва да се глобяват а общината трябва да направи паркинги където да се паркира а не да се застрояват безразборно всички междоблокови пространства.Нсместо да ср правят детски площсдки грсинки игрища и паркинги тя строи блокове в които идват дс живеят още хора с свтоюобили и съвсем няма къде да се паркира и къфе да играят децата.Помислете върху това преди да налагате глоби.

12

Софстрой

преди 3 години

Неправилно паркираните коли трябва да се махнат от градинките и зелените площи, за да може същите "зелени" площи и градинки да се строи (напълно законно).

11

sofeto

преди 3 години

"До момента са издадени 190 фиша на нарушители"... ако само толкова, банкет давам!

10

Анонимен

преди 3 години

Нарушенията се констатират по съответен законов ред, но едва ли с дебнене.

9

Анонимен

преди 3 години

Значи вече инспекторите дебнат за неправилно паркирани коли и неправилно носене на маски. До къде ни докараха, да се дебнем. Каква дума е използувала само тая жена.

8

Калоян

преди 3 години

От глобите има смисъл тогава, когато си създал предпоставка правилата да се спазват. В случая броят на паркоместата е крайно недостатъчен. Ето, живея в стар блок. От пред имаше достатъчно места. Само че отсреща построиха нова кооперация, която няма места и сега нейните обитатели паркират пред нашия блок и за нас вечерно време няма място и ходим по тревичките. Кой е виновен тук? Виновните са управниците, които построиха презастрояване без осигуряване на достатъчен брой паркоместа!

7

Анонимен

преди 3 години

В нормалните държави всяко подходящо за паркиране място е асфалтирано и очертано и има хиляди паркоместа в закрити паркинги, а в София глобяват, не строят закрити паркинги и застрояват съществуващите паркинги.

6

Анонимен

преди 3 години

С колко хиляди намаляха паркоместата в София през последните 15 години заради хаотичното презастрояване при управлението на ГЕРБ? От 2005 година кметовете на София са от ГЕРБ. ГЕРБ задълбочиха проблема с паркирането, а сега ще ни глобяват.

5

Анонимен

преди 3 години

Терорът трябва да е 24-часов, крайно време е когато някой реши да си купува апартамент, не само да брои квадратите и местополужението, а да пита има ли къде да паркира.

4

Добре

преди 3 години

Имат право да глобяват за неправилно паркиране, но не и да вземат такса за синя и зелена зона, понеже градските улици са публично пространство, а не частна собственост !

3

Зозо

преди 3 години

дебнат? те са навсякъде, какво има да се дебне. Остава да отидат да дебнат за фекали във Варненското езеро :))))))

2

Лудост

преди 3 години

Само 266 санкции при положение че всеки си паркира където си иска и е пълен хаос!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Браво.