9

Додо

преди 3 години

До нормаленОсвен "посолството", даде на Израел и части от Голанските височини, както и единствената му екз. заповед беше да криминализира критиката към Израел в държавните училища, което е атакувано в конституционалния съд за нарушаване на 1-та поправка. A в това време най-верните му почитатели се надяваха, че ще построи стена с Мексико, ще депортира нелегално влезлите в нарушение на имиграционния закон незаконни имигранти и ще глобява работодателите, които ги наемат. И по трите направи една 0

8

Додо

преди 3 години

До ЩерюОния крокозъбел Нанси Пелоси е представител на друго еврейско течение - неомарксистите (барабар с Шумър, Сорос, Гейтс и др). Тръмп е на 100% ционист и подкрепян от ционистите, както в САЩ, така и в Израел. Неслучайно даде щерка си Иванка за жена на партньор на Нетаняху.

7

Додо

преди 3 години

Скоро ще я видите в кошове в Кауфланд, за по 3 лева парчето, редом до книгата на Майкъл Обама.

6

Анонимен

преди 3 години

До нормаленЦионистите в Израел и ционистите в САЩ,са две различни неща,макар че и едните и другите са евреи,това го разбрах съвсем наскоро,когато гледах филм за Обама.

5

Анонимен

преди 3 години

той е и двукратен носител е на ПулицърЗначи е доказан лъжц

4

нормален

преди 3 години

Защо ли ционистки настроените евреи не обичат Тръмп? Начело с оная свръх-грозотия Нанси Пелоси...........................А, ти обърна ли внимание, че Тръмп премести ам. посолство от Тел Авив, в Ерусалим. От това по-ционистки акт, здраве.Или ти пишеш колко да не заспиш, следобеда.Колко бири изпи?

3

толерантен

преди 3 години

А, тъй - бай Дончо взел страха на со росоидта.

2

Анонимен

преди 3 години

Рекламната перука е смях. Хамерика няма президент след JFK. Корпоративен интерес, бей и! И печатане на хартия. Без покритие от Злато. Самите банкноти са по скъпи от стойността им.

1

Щерю

преди 3 години

- Защо ли ционистки настроените евреи не обичат Тръмп? Начело с оная свръх-грозотия Нанси Пелоси...