36

Анонимен

преди 3 години

Женички без парички, колкото си щеш.Но грабнат ли паричките, гледайте ги всичките...А женички с парички са направо змиички.

35

Анонимен

преди 3 години

Женскта уста същи трябва да бъде отсича на за същото, по твоята логика.Или?

34

Анонимен

преди 3 години

Мъжът е глава на семейството и единствено той има право да говори с Тангра. Когато станат много тези, които искат да говорят с Тангра, настъпва хаос.В такива случаи за мъжа е по-добре да си намери друго семейство, в което ще говори с Тангра само той.Няма средно положение.

33

Анонимен

преди 3 години

Кой ид...и..от е тръгнал да защитава такива бащи!!! Как не го е срам. Удря ли, ръката трябва да му отрежат!!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Аз както разбирам, жените се опитват да предпазят децата от... собствените им бащи!А кой ще предпази децата от майките им?Омръзнало ми е до смъpт да слушам феминистки с модерни въъзгледи, които на 40 вече са морална развалина, с няколко развода зад гърба си, а децата им из незнайни социални домове или приемни семейства...

31

Анонимен

преди 3 години

Това, което е писал някой по-долу го знам и аз.Някои мъже се преборват за правата те да отгледат детето, но и жилището да остане за тях. После детето го гледа майката на мъжа, а той си ергенува.Но и другия случай е много разпространен, особено когато провинциалистка се омъжва в София или в друг голям град - тя взима и детето, и апартамента, но после праща детето на село при майка си.И така, и иначе, все детето е потърпевшо.

30

Анонимен

преди 3 години

Заглавието и самата статия недвусмислено посочват опасността от преиграване със закона в ущърб на мъжете, но разни писачки и писачи си извъртат нещата на тяхната и си пишат каквото им харесва. Демокрацията е добро нещо, защото е доброволен избор да вършиш нещо добро и полезно, но и лошо нещо, защото има опасност да залитнеш в обратна посока и да вършиш злини умишлено, тълкувайки ги за свобода на избора. Точно тази опасност се има предвид, а не на баба ми кюлотитe...

29

Унуфри

преди 3 години

До УнуфриИзвинявам се за правописа , но е трудно да се пише от телефон

28

Унуфри

преди 3 години

Затова има предбрачни договори и всичко трябва предварително е ясно - кой какво получава, кой ще получи попечителството над децата и.т.н. Няма нищо лошо след като някой настоява за БРАЧЕН договор , друг в своя защита да иска ПРЕДБРАЧЕН , след като последните години наблюдавам как мъжете са станали синоним на КАСИЧКИ.

27

:))

преди 3 години

До ЖенаПри развод в повечето случаи, децата, домашинте любимци и заемите остават за жената, повечето мъже не се натискат много за тези неща, особено ако таткото бърза да заживее с новата си половинка хич не му трябват.

26

sante_dog

преди 3 години

Ако при развод жената поиска да злоупотреби може да го направи много лесно - просто подава сигнал за домашно насилие. В такъв случай първото което се прави е да се изведе жената и детето за да се предпази. Съответно бащата губи всякакъв достъп до детето си - дори тази жалба да е измислена. Следва отчуждаване и присъждане на детето на майката.Да, има мъже насилници. Не е законно обаче да арестуваш всички роми защото част от тях крадат. Защо се отнемат децата бащи задето някои са насилници?

25

Анонимен

преди 3 години

Проблемът в днешно време е огромният егоизъм и алчност, прикрити зад грижата за децата. Та кое дете ще израстне щастливо и пълноценно без баща си и кой по-добре от бащата на детето ще се грижи за собственото си дете...Сбъркaн свят...

24

Не се женете

преди 3 години

Съвет към мъжете - не се женете.Никой не ви пречи да имате деца или да живете с жена без брак.Бракът е доста остаряла институция която дава прекално лостове на жените да съсипят живота на мъжете.А няма какво да се лъжем - по-голямата част от жените са мрънкащи мързеливи създания с безкрайни претенции ,които гледат на мъжете ,като на касички.

23

Анонимен

преди 3 години

Законът е абсолютно неприемлив, едностранчив и ощетяващ всички мъже.Но нима всички мъже са насилници?Нима всички жени са честни и с почтени намерения?Въпросът е как да бъде предотвратена злоупотребата му срещу недобросъвестни златотърсачки, готови на всичко за пари.

22

Анонимен

преди 3 години

Тези закони са още от социализма. Още тогава на бената се даваше предимство при отглеждането на децата.

21

Жена

преди 3 години

Значи, казала съм на Мъж ми. Ако някой ден се разведем му оставям всичко - къщата, колата, децата, котката и кучето! Защо да не си бръмча свободно АЗ, ама той? И нали носят неговата фамилия, не моята - редно е той да си ги отгледа !Това го казвам на шега, но...не съвсем ;)

20

акъл

преди 3 години

Проблемите на запад, вече и у нас.

19

Анонимен

преди 3 години

Разберете , жени, че всяко дете има нужда и от баща------ Детето има нужда повече от баща, отколкото от майка. Особено ако е момче.

18

Анонимен

преди 3 години

До Разбирачи много!Аз поисках и адвокатката ми се изсмя и каза че ако майката е наркоманка и *** с много усилия може и да стане но дори в такъв случай без нейно съгласие делото почти няма шанс..

17

Анонимен

преди 3 години

Добрутро!