25

Избирател

преди 3 години

Финансистите, НАП и най-вече министърът им на черешите сас се оплескали наистина много. Който не го разбира е иби министър, или член на ПП Герб ! Може и Бойко борисов да не го разбира, но това си е абсолютно негов проблем !

24

Браво Горанчо,

преди 3 години

браво Горски. Cirque du soleil ряпа да яде

23

Анонимен

преди 3 години

Идва краят на тиквената диктатура!

22

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 13 ! Здрасти, здрасти! Как сме , отваряме се на латино - български ! Правим показно , а ! А бе ти , дръвник, знаеш ли български ? Българско звучене с латински букви: " Една гаща плява за наща магаре ! " Пиши на български , българино , и не се срамувай от своя род и език !!!

21

Анонимен

преди 3 години

Защо Гешев се прави на ударени не влезе в МФ? Съучастник ли е с Горанов? Защо в МОСВ има виновни, но в МФ, МРРБ и др. няма?

20

Анонимен

преди 3 години

Нa 26.03.2018 г. oт грaждaнcкo cдружeниe БOEЦ ca внecли Зaявлeниe пo ЗДOИ c вх. .63-00-8/26.03.2019г дo шeфкaтa нa НAП, Гaля Димитрoвa, c кoeтo изиcквaт инфoрмaция, кacaeщa хaзaртния бизнec и нecъбрaния кoрпoрaтивeн дaнък за периода 2009-2017г. вкл.НАП не изпълняват ЗДОИ, осъдени са три пъти и отново не дават информация?!Защо, КОЙ им е наредил да не дават?Точно защото са занели какво не се внася, не са давали инфо. Борисов, Горанов, и Галя Димитрова са знаели за далаверите в хазарта.

19

Анонимен

преди 3 години

Горанов да каже и нещо за мистериозната луксозна вила в Ярема.Чия е.Кой я обитава.Колко струва.Скакви пари е построена.Да каже имина ли му страхът от земетресения,че местността там е сеизмична.

18

Шопо

преди 3 години

Как ги е контролирал??? Под масата !!!

17

Даскала

преди 3 години

Както и да го погледнеш , оказва се , че корупцията е в Правителството!Като почнеш от Премиера и стигнеш до зам.министъра на околната среда!Тревожно е че хазарта е освободен от ДДС, а вместо данъци , плаща уж такси!Детските храни , обаче ,облекла и т.н. са с 20% ДДС!НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БРЕ ГЕРБЕРУГИ ПРОВАЛЕНИ?

16

Анонимен

преди 3 години

Четиридесет годишен милионер,за 5 г.смятайте

15

Анонимен

преди 3 години

Усетиха се глупаците, че с папки под мишница ще изглеждат по - интелигентно.

14

хсплескан

преди 3 години

да попитам журналята, защо не разследват дали наистина "БОЕЦ" някакви си, са осъдили ДВА ПЪТИ или на две инстанции НАП, защото в тотално погазване на закона не са предоставили информация през 2018 и през 2019 за отчитането на приходите от хазарт, така както е записано в закона - Публична информация. Та ако наистина са осъдени,как така Владко с мозъчето гл..., не е знаел и не са скрили инфото?Май се оплескаха ама яко този път.

13

Анонимен

преди 3 години

kakvo stana s toa brexit, mahnaha li se veche tea britanci ot eu-to, platiha li si miliardite evra na eu-to...ili se prestruvat na tejko bolni stoletnici?!

12

Пенчо

преди 3 години

Един от Топ-Измамниците в България, ще отговаря за хазарта.....СМЯХ!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Когато се стигне дотам да се връщат заемите към МВФ И ЕЦБ тези я са живи, я не. Но живите ще съжаляват, че са живи, ако не са се спасили с бягство.

10

Анонимен

преди 3 години

оставка и в белене!

9

Анонимен

преди 3 години

Бедни ми народе, не чувстваш че този Андрешко е клонинг на Симеон Дянков. Онзи същият който разката фамилията на държавата и онзи същият който баща му не искаше да го погледне.

8

Този с дупката между

преди 3 години

очите, финансовото недоразумение, трябва да бъде изкаран с пранги от там...

7

Анонимен

преди 3 години

Черепа няма какво да губи повече и ще им сипва да ядат на порцийки за да не останат гладни. Друг е въпроса онези в Брюксел докога ще се срамуват от мълчанието си.

6

Анонимен

преди 3 години

Понагласили са нещо според досега изнесеното в пресата. Проблема на Горанов е, че може само да предполага с какво още разполага черепа.