7

Анонимен

преди 3 години

Странно. В Иран за какво са наказани с коронавирус, след като уж са правоверни мюсюлмани?И нещо друго: По време на пандемията с коронавирус ми изглежда, че паниката се разрази по целия свят с пълна сила! Хората се страхуват да се качат на самолет заради коронавируса, самолетите летят полупразни и търпят загуби. Нямам впечатления преди това някой да го е било страх от ИДИЛ, тъй като самолетите бяха претъпкани, дори при нискобюджетните авиокомпании имаше дублиране на резервираните места!

6

кое що анализиращ

преди 3 години

До АнализаторПроектът "Идил" целеше да всее страх, а от там и съгласие за безропотно подчинение, но се оказа неефективен. Тогава рептилите извадиха проекта "Вирус".

5

Чaлмa вирус

преди 3 години

Тестовете за коронавирус се извършват посредством вивисекция, а лечението с експлозиви.

4

Анализатор

преди 3 години

Интересно, че по време на пандемията не чуваме почти нищо от ИДИЛ, същото се случва и с глобалното затопляне. Май ще се окажат правилни опасенията, че ИДИЛ е проект на Световното правителство, целящ да всява страх и да представи нов обществен враг.

3

Анонимен

преди 3 години

Американците да им хвърлят използвани маски и носни кърпички от Ню Йорк със смолет.

2

Анонимен

преди 3 години

Да почват да се самобичуват.

1

Анонимен

преди 3 години

Идил да не иска да каже, че е останал незасегнат от вируса? Какви мерки е приложил на своите терористи? Имат ли заразени и в болниците на коя държава са лекувани?