11

анонимен

преди 3 години

До Шнорхел вие следите за правописа ли или следите съдържанието

10

Анонимен

преди 3 години

Не е нормално да подлагат децата на това! Защо се дизенфикцира 4 пъти на ден, като веднъж сутринта е достатъчно! Нали външни лица не влизат, няма от къде да влезе вирус! Някакви безсмислици след безсмислици! ДЕЦАТА СА НАЙ-ЦЕННОТ, ДА ГИ ПАЗИМ!!!

9

тъжно

преди 3 години

Лудите на тема хигиена винаги са прекалявали с препаратите. Доста жени познавам които използват концентрирана белина за почистване на маси, дръжки и т.н. Децата им обикновенно имат доста сериозни проблеми с кожата.

8

Анонимен

преди 3 години

И 20 пъти да бършат на час като си кихнат в лицата - файда. Ама нали трябва да се отчита дейност. И всичко за един запушен нос и кашлица евентуално.

7

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от дезинфектантите са отровни и токсични за живите организми. Иначе няма как да убият микробите.А прекалената чистота и стерилна среда водят до проблеми. Отслабване на имунната система и алергии. Затова в най развитите страни хората имат най слаб имунитет към вируси и страдат от най много от алергии към какво ли не. Хората просто са откъснати от природата и живеят в стерилна среда без досег до "мръсотия". Само че като нямаш досег до "мръсотията" няма как да изградиш имунитет.

6

Анонимен

преди 3 години

Вие в домовете си не чистите ли??? Ако искате природосъобразен начин - горе на планината и извън мрежата.

5

Шнорхел

преди 3 години

ВирУс!!!Това вирОса нещо като гироса ли е???

4

Анонимен

преди 3 години

До потърпевш Това е целта оправдава средствата.

3

Анонимен

преди 3 години

Отравят децата заради една измислица. Престъпници, хора без мозък и сърце.

2

анонимен

преди 3 години

ще отровите децата .............ще ни отровите с тез препарати ....няма нужда от виросиедин препарат за дезинфакция и сме си отишли

1

потърпевш

преди 3 години

Дезинфектантите предизвикват алергии. Случи ми се съвсем наскоро. При разходка седнах на терасата на едно зведние. Само след няколко минути започнах да кихам,и злезе ми хрема и следващоят момент започна да ме за задушава и да се подувам. това се случи само за около 5,7 минути. Добре, че с мен бяха приятели и ме изведоха на безопасно място. Не знам какви бяха дезинфектантите, но щях да умра за много кратко време.