17

Анонимен

преди 3 години

До Завинаги РОБИТова за съжаление е факт. Умните и образованите Българи емигрират Западна Европа и просто няма кой в България да движи нещата напред. Ако стартираш бизнес по-сложен от кафене е трудно да намериш кой да работи в него. Правят се, че ни помагат обаче всъщност "помагат" със заеми с които да купуваме тяхна продукция - т.е. помпат тяхната икономика. Построихме магистрали които ще бъдат трошени от турски тирове които ще транспортират немски фолксвагени от Измир. Ето така работи ЕС.

16

!!!!!!!!!

преди 3 години

Дяволът ни изкушава.Европейските банки са претъпкани с пари и чакат лaпни-шарани да си ги пласират, защото сега банките плащат за съхранение, има отрицателна лихва. Това не е план за спасяване на държавите, а план за обогатяване на банките!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Идат 6 милиарда евро за яко крадене от Хунтата на Боко Тиквата! С тях ще бъде донакупена и всичката опозиция, барабар с новите проекти всичките патерици на герб, които засега загряват извън пистата. Властта на Хунтата ще бъде сменена с уж нови мутри. Аре, бегайте на море в Гърция, че да не се минете. А! И да не забравите да вземете и любимеца си льотчика, дето тъй му премина световната слава, като катър без история.

14

Анонимен

преди 3 години

Мафията в България - това са ГЕРБ+ВМРО - те управляват и са ортаци в разграбването на Държавата, за което един ден, когато паднат от власт ще бъдат съдени и вкарани в затвора, заедно с прислужниците им Цацаров у Гешев.

13

Българин

преди 3 години

Мъка, много мъка е налегнала цоциалистите!Разглезените буржоа ще дават пари, а правителството не е наше. Друго е Орешарски да е премиер, или поне Румен Грипенов да беше назначил служебно правителство, та да се облажим. И пари за телевизията на БСП щеше да има, и нашите другари щяха да захлебят.... А сега само ще гледаме и ще подсмърчаме, бършейки сополите в ръкава... Мъка, мъкааааа!

12

Sata NATO

преди 3 години

Какво значи достъп?Да ги гледаме и да ги миришем ли?Тези пари ще се напечатат без покритие, тоест, ще бъдат откраднати от джоба ни.

11

stamen

преди 3 години

И от къде ЕК има тези пари, за да ги раздава? Напечатва ги. Ако така можеше да се реши проблема, то тогава да премахнем валутния борд и да си напечатаме и ние пари, колкото си искаме. И готово. Защо да влизаме в ERM II? Тези хора защо не кажат ясно, че СПЕСТЕНИ ПАРИ НЯМА. И ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ, КОИТО ЩЕ РАЗДАВАТ СЕ НАРИЧАТ ИНФЛАЦИЯ? Много икономисти, обаче това май не го знаят.

10

Анонимен

преди 3 години

ЕК е същата комуниска мафия като Сесере.

9

V

преди 3 години

Ако да речем сме останали 6 милиона .Се падат по 2500 ? на човек. или по 5 000 лв .Аз ако съм ще ги дам на хората .И без тва техните пари са обезценили за да ги напечатат

8

Пном Пен

преди 3 години

То пакет-ажа ясен,ама кой ша го връща

7

Реви зоро

преди 3 години

Ся Пееф ски ще си поръча на ББ голяма порция от тия.

6

Анонимен

преди 3 години

Ей сига като дойдат паричките ще почнат и поръчките по проектчетата на нашите хора, ще има и за вилички, пътечки, магистралки, ще има парички, но няма да за всички.

5

за мен няма нищо

преди 3 години

НО замислят такива като мен да ги връщат ,ама ще е малко трудно....

4

Анонимен

преди 3 години

И нии теглихме ли 10млрд.В.Д.?Абе те за това ли вдигат пенсиите с няколко хляба.

3

Анонимен

преди 3 години

Оп...още една виличка в Барселоната!

2

Мис потни прашки

преди 3 години

Знаех си аз, че ще огрее слънце и на мойта нива. Пак.

1

Анонимен

преди 3 години

И кво от това ?Обикновените хора нищо няма да видят от тия пари. мафията герб пак ще ги открадне.