9

Батко Асен

преди 3 години

1910 област горна Джумая е под султанска власт,не си влизал в часовете по история

8

Анонимен

преди 3 години

Аман от икономии.

7

Анонимен

преди 3 години

Както прекрасно се вижда на снимката, сградата е санирана, т. е. са усвоени няколко стотин хиляди лева народна пара, знаейки, че в населеното място има малко деца . Кой ще осъди общинските служители за безстопанственост?В нашата държава по модел на "развитите" строителството се счита за престижно, генерира се бизнес, най-вече на мъжката част от населението. После -порутване.

6

Щом Боко е

преди 3 години

наредил, връщане няма, малко е селото и не го плаши. Виж ако беше някой град, на другият ден друга песен запява!? На идващите избори пак мутрата си изберете, та да довърши с България, ще я доунищожи!

5

Анонимен

преди 3 години

За какво ви е качествено образувание. Да стават милиционери и готово.

4

Анонимен

преди 3 години

През 1910 България е свободна държава. Никакъв султан през 1910 не може да е давал разрешения за каквото и да било!

3

Репичка

преди 3 години

Така е! Всичко е комунистическо! Ние като наследници на дивите хуни трябва да унищожим всичко.Не ни харесват ТКЗС и АПК....унищожихме ги...ся папкаме гумени домати от испания.Не ни харесват системите за водно напояване....унищожихме ги.Не са ни симпатични заводите на ЧАВДАР....и него го унищожихме,даже един от близкото село си прекарваше със каручката си циментовите бордюри останали в асфалта до портала....Нормално,хунски ценности.

2

Анонимен

преди 3 години

Образованието е отживелица и е комунистическо ! Училището и то е строено откомунисти! Да се събаря. Сега е по-евроатлатнчиески и по-модерно дистанционното орбазование със софтуера на чичо Бил.

1

Репичка

преди 3 години

Сметай некога Султана е дал разрешение да се учи в ония времена без компютри и айфони а сега дивата х...нта закрива всичко.