24

тя

преди 3 години

Айде стига бе , що не върнете времето в миналия век да кажете тогава какво са " правили "руснаците! Писна ми от простотии!

23

L.

преди 3 години

Що не го привикат за атаката през 1945-та?

22

Анонимен

преди 3 години

Берлин от 2 месеца обърна палачинката и на колхониците започна да им се стъжва. Потърсиха им сметка на неубозданите ГРУшовци както за хакерските атаки от 2015 година така и за убийствата на чеченци в Германия извършвани методично в германия от съшите ГРУхковци. Другата линия по която настъпаха колхозниците беше СП2 където на Газпром беше сложен железният намордник наречен Трети енергиен пакет. Явно в Германия най-после са разбрали че Путин и Русия са безпеспективни и трябва да им се сложи кръста

21

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовОще чакам да цитираш къде съм казал такова нещо. Или си неграмотен, или пак лъжливото руско овчарче, или и двете. Залагам на третото. Чакам цитата. Знаеш къде е темата, действай! А докато го доставиш (и тъй като не можеш това означава завинаги) на нивата при картофите!:)))

20

Анонимен

преди 3 години

Първият ми контакт с руснаци беше най - красивата жена, с която някога съм бил. Изключително тяло, изключително поведение. А си беше обикновено момиче.

19

Анонимен

преди 3 години

Първия ми досег със зелени тролчета беше на този сайт - почват да пишат нещо срещу руснаци, и те не знаят какво но трябва да е хейтърско...

18

Анонимен

преди 3 години

Първият ми контакт с руснаци навремето беше, когато една група непознати дойде при нашата група и започна да псува.Без причина, без нищо.Не знам пияни ли бяха какво беше, но оттогава видя ли руснак веднага се махам.

17

Анонимен

преди 3 години

По-далече от Русия, по-близо до цивилизацията.Това само нашите русофили още не са го разбрали.И затова ще има да патим още от тях.

16

Анонимен

преди 3 години

Зелените, само не знам дали сте три на цената на един или си един с три таблета.Се тая - палчетата го доказват!

15

Анонимен

преди 3 години

До АнтонИ аз мислех, че има свестни руснаци докато по различни поводи не се сблъсквах с такива, които иначе си бяха нормални докато не се стигнеше до такива теми като кой какъв е или не дай боже история. Тогава "свестните" руснаци стават някакви примитивни създания, тъй че дори и да са "свестни" така хубаво са им промили мозъците, че вече нищо "свястно" не може да се очаква от тях. Иначе, ако си говорите за гуляи и простотии са "свестни". Обаче на нормалните хора това им е все тая.

14

Антон

преди 3 години

Като чуя думата "руснак" автоматично започвам да правя асоциации с бандит, лъжец, мошенник, алкохолик...Сигурен съм, че има и свестни руснаци но определено сегашните кремълски управници водят Русия в погрешната посока.

13

Анонимен

преди 3 години

До Реално погледантоНе става ясно, защото гогато ви засрещнат със собствената ви логика започвате да се държите като пациенти на Карлуково. Изведнъж всякаква нормалност ви напуска и започвате да пишете безмислици - сигурен знак, че си нямате идея с какви елементарни методи се опитвате да тролите.:)))

12

Петров

преди 3 години

Аз затова като срещнаАлкаш първо му зашивам един шамар и чак след това го питам кой е и закъде е тръгнал. Те дори не се сърдят защото знаят защо.

11

Анонимен

преди 3 години

Зелените - не случайно сте три на цената на един - за нищо не ставате!

10

Анонимен

преди 3 години

Руският Гулаг не случайно се нарича "Империя на Злото" !

9

Анонимен

преди 3 години

Щом Кремъл включи "тежката артилерия" Лавров да отрича поредното престъплени, значи пак са ги хванали по бели *** !

8

Анонимен

преди 3 години

До Реално погледнатоФакти: критичните случаи от вируса в Русия замръзват на 2300. Така са от 30 дни. Руснаци: не укриваме информацияЦелия свят: ХАХАХАХАХАХАХАХА

7

Реално погледнато

преди 3 години

Пред фактите и руснаците траят.НО факти никога не е имало.Всичко е в англосаксонски стил - хайли лайкли....

6

Анонимен

преди 3 години

Опа пак замириса на менте чебурашки!Грозни та грозни като работодателя си.

5

Анонимен

преди 3 години

Аре пак болдната статия.Като сме тръгнали кво стана с подслушването на баба Меркел от ЦРУ?