15

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е как такава ценна находка може да се окаже у антиквар.

14

Анонимен

преди 3 години

Ами може едно единствено лице, сам човек, да организира, финансира и извърши такава операция и ние всички знаем името на това единствено лице, на този човек. Само и единствено Той има свръх способности за всичко и може сам да извърши и невъзможното: Благодарим Ти ! следват и ръкопляскания.

13

Един

преди 3 години

Кога Бонка стана Бони, че даже и доцент?

12

Ъхъ

преди 3 години

Без съд и присъда му заграбиха колекцията. Каскета не е прокурор на България, а държанка на Пеевски. Ако на някои все още не им е ясно какво се случва в БГ...

11

8888

преди 3 години

Да го покажат на живо!

10

бай х

преди 3 години

ще стане като с панагюрското златно съкровище , през годините е подменено с копие ..

9

Факт

преди 3 години

Божков, Арабаджиеви..... , българските милионери направиха полиция и прокуратура смешни в цял свят ! Целият свят знае , че България е остров на големите престъпници , които се подиграват с правосъдието ! Къде е Брендо ? Уж някой го търсел ! Той си беше в България и се правеше на писател , а Европа го търсела ! Такъв срам за Прокуратурата и полицията - изглеждат жалки като мокри кокошки. Дори ще ги съдят в Страсбург ? Дали и това ще понесат ?

8

Анонимен

преди 3 години

а той от кого го е откраднал?

7

Анонимен

преди 3 години

Не само че е под наблюдение, но и вероятно наблюдаващия се подслажда с фурми, от дубайските. За да не му текат лигите.

6

Реалист

преди 3 години

Приказки, приказки и само приказки. Изберете си една телевизия и нека утре да видим този ритон. Или имате нещо за криене?

5

1234

преди 3 години

Божков не е казал че е откраднат а че се предлага. Сещам се за едно тефтерче лак изчезна от задната седалка с имена! Ритона ще бъде продаден и подменен. А измамата ще се установи след 10 г. 1 млн лв са това

4

51464

преди 3 години

Нито за секунда не забравям, че Ваил Божков изключително интелигентен, находчив и изобретателен. До момента службите не са дали доказателства за подобни качества. Опасявам се, че в един прекрасен миг ще се наложи да изплащаме солени обезщетения...

3

Анонимен

преди 3 години

Ама до кога ще ни показват тези евтини цинкови копийца, който се продават по сергиите на повечето туристически дестинации бе !Толкова е видно, че хванали ливадата Божков да му задоволяват ексхибиционизтичтите комплекси, продавайки му посредствени копия от малашевския битак !

2

Анонимен

преди 3 години

"Това се прави, защото знаят, че си имат работа с ДС и ще бъдат подложени на непрестанни атаки." - ДС от "Държавна сигурност" ли идва?

1

Корабче в окото

преди 3 години

Всички вярват, особено виждалите със собствените си очи кое, как.