32

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе знам дали са протежета на Костов,но тези момчета яко са загазили,ако това което прочетох е вярно,дано се смилят над тях,защото са давали пари и за България.Както някой тук спомена в поста си,накрая съвсем ще останем без пари и бизнесмени в страната и България ще мине на фотосинтеза,ако продължават така.

31

Анонимен

преди 3 години

Треторазрядни масла, ставащи само за земеделска техника и с основен пазар Русия, Украйна и Узбекистан. Назначени капиталисти с правилен произход работещи в непазарна икономика, за които всяка врата се отваря широко и никога не могат да фалират.

30

Анонимен

преди 3 години

В нашата държава само военна диктатура ше оправи нещата ..... Половината ни бизнесмени са си чисто и просто терористи и мафиози.

29

Анонимен

преди 3 години

Бобокови са от онези, които партията майка БСП създаде с червените куфарчета.

28

Анонимен

преди 3 години

Ужас,сега прочетох нещо,тези не ги арестуват българите,това е явно поръчано отвън, тука има големи врътки с много пари и пристанището в Одеса.Няма да пускам линка на статията,че ми се изправиха косите,а Коломойски сега е превзел това пристанище,след палежа в Одеса."С опожаряването на проруските протестъри в Одеса на 2 май 2014г., организирано от олигарха Игор Коломойски, беше прекъсната Одеската мрежа

27

Анонимен

преди 3 години

Убава къща ама вътре гнилоч.

26

Анонимен

преди 3 години

Тоя бизнес да не е за параван нещо? Аз работя в сервиз и досега българско масло не съм налял. Отделно нямам и приятел който сипва българско масло ...... Хмммм

25

Анонимен

преди 3 години

КОЙ и Боянският Прилеп движат бизнеса на РУСИЯ в България. И двамата имат забрана да посещават Турция. Какви турци, бе ***....

24

за сметта

преди 3 години

Неофициално се знае, че спецоперацията е за вноса на нелегални *** в България от Италия. Освен дома на зам.-министър Живков, обиски има и в дома на братя Бобокови.Припомняме, че Красимир Живков беше разпитван в следствието и по делото за източване на язовир "Студена" в пернишко, по което няколко месеца в ареста прекара бившия министър Нено Димов.

23

Анонимен

преди 3 години

А домуса,прас и цв.бориславова кога?

22

Анонимен

преди 3 години

Руски агенти! добре е да ги нулират...чакаме снимка и от хотел "Берлин", дето КОЙ мааа кифтета. А дано, ама надали...

21

ГЕРБ

преди 3 години

Още един бизнес ще мине в ръцете на ДПС.А по-долу коментиращите дали е работодател или рободател да почват да учат турски и да си шият по един фес.ДПС слага ръка на още един бизнес в район където така или иначе работата е кът. Пък вие си спорете за глупости.

20

Анонимен

преди 3 години

Къщата им е разкошна,уникална къща с красив външен вид.

19

Анонимен

преди 3 години

Какво са направили тези хора?ето какво пише за тях:"Братя Бобокови са едни от най-щедрите меценати на културата и радетели на българщината. С техни пари беше изграден християнският център за подпомагане на бедни хора в кърджалийския манастир "Успение Богородично", както и паметникът на светите братя Кирил и Методий, дарен на българската общност в Одеса, Украйна. Дело на фондация "Братя Бобокови" е и проектът за подкрепа на духовните и културни ценности "Прекрасният Северозапад", стартирал през 2002 г."

18

Анонимен

преди 3 години

Опааа! Още протежета на Костов!

17

Анонимен

преди 3 години

До ЗамисленА местният вид - РОБОнаемател.Хем те наема да работиш ,хем не плаща.

16

Замислен

преди 3 години

"Работодател" наистина е некоректно и обидно. И абсурдно в някакъв смисъл. Как така ни се дава работа? "РаботоНАЕМАТЕЛ" е нещо по различно. Аз наемам работници при някакви условия. Ако им давам работа съм робовладелец. Ако не греша, в нормалните държави това вече е уредено като термини.

15

До 6

преди 3 години

"Честни" бизнесмени, които стартирали бизнес в началото на демокрадацията с "много добри свои идеи" и "заем от 5 млн. щ.д." от ирландски инвестиционен фонд. Те ирландците прости и дават милиони долари на всеки който им каже ей така. Те "нямат нищо общо с комунистическите куфарчета и с др. Ангел Бобоков" /по възрастните знаят кой е той/.Пък след това колко далавери

14

Анонимен

преди 3 години

Бокови срещу Бобокови.

13

нови определения

преди 3 години

До Работника до 4Прав си. Този, които дава работата си срещу заплащане е работникът. Тоест работникът е работодател, а този, който го наема, е работополучател.