130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Най-важното което трябва да прецениш е дали можеш да не ги спазваш.В случая не можеш, така че тук само се пънеш с нулев резултат. По-лошото е че от разговорите с такива като вас не личи позицията ви да е оправдана. Повечето от вас въобще си нямат идея какво говрят, като преди малко със секвенционирането. Как може да претендираш, че поведението ти е разумна алтернатива, при положение, че демонстрираш неграмотност по въпроса? Това не е сериозно.

129

Анонимен

преди 3 години

Даже леко ми е смешно да гледам хора с изключително ниски възможности в материален и умствен план -----Интересно кога успя да надникнеш и в сметките ми, смешнико?

128

Анонимен

преди 3 години

Значи просто си набийте в *** глави, че к властта може да греши и да ***, и телевизора също може да греши и да ***. Само че властта повече греши, а телевизора повече ***. И другото е, че една власт задържи ли се повече от 8 години, стават бели.

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Аз нямам никакво неудоволствие. Даже леко ми е смешно да гледам хора с изключително ниски възможности в материален и умствен план да го раздават разбирачи във всички направления. Не знам и на теб какво ти е удоволствието, при положение, че така само си намаляваш шансовете да си добре: губиш си времето, вместо да го използваш ... поне да се научиш на нещо. Иначе си пълно капо. Един умен човек не може да изпитва удоволствие от такова нещо.

126

Анонимен

преди 3 години

Ако правилата на властта трябва винаги да се спазват, сега щяхме да сме с чaлми или да градим комунизъм.

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Аз не ги гледам изобщо, но чета комюникето и знам каква информация са съобщили. Май тия дето най-много ревете за тия брифинги, най-много киснете пред телевизорите. Да се чуди човек защо, щом са ви толкова противни.

124

Анонимен

преди 3 години

Пич, не разбираш ли, че като го казваш това нищо, АМА НИЩО не променяш. Нито ме впечатли, нито на теб положението ти се подобри. Защо правите безмислени неща?------ Значи за мое удоволствие и за твое неудоволствие. Така по-разбираемо ли ти е?

123

Анонимен

преди 3 години

Мангъров не е официална държавна инстанция. Мангъров си отговаряше на журналистически питания като частно лице-експерт.

122

Анонимен

преди 3 години

Оставете ***.Нека се озтребес сам,

121

Анонимен

преди 3 години

Театър Ковид спусна завеси. Лягайте да спите. Актьорите скоро ще получат заслуженото.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Пич, не разбираш ли, че като го казваш това нищо, АМА НИЩО не променяш. Нито ме впечатли, нито на теб положението ти се подобри. Защо правите безмислени неща?

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Това не е вярно. Мангъров е през ден по телевизиите, радиата и сайтовете. Плюс още нялколко такива като него от различни страни. Само дето може да има само един начин на поведение, взема се решение и е това. Не можете да си правите каквото си искате и не само сега, а винаги е било така. Що не вземете да се пообразовате малко, че света въобще не е такъв какъвто вие явно си го представяте. Има правила и ЩЕ ги спазвате.

118

Анонимен

преди 3 години

Мачкай *** НОЩ, кво разбира той...

117

Анонимен

преди 3 години

Бирфинга е само една информационна сеесия. Точно като всеки друг източник на информация. Да се говори, че мислещи или немислещи хора я гледат е смешно.----- Само болен мозък може да гледа всекк ден по два пъти едно и също монотонно изброяване на бройки заразени и умрели. Никига никаква полезна информация не излезе от тоя щаб, само заплахи и размахване на пръст. И то от хора, които дни преди това твърдяха, че няма нищо опасно.

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Не мога да разбера откъде се извъдихте такива експерти по всичко. Абе, пичове, вие не трябва ли да мислите първо за левчетата преди да мислите за милиардите? Така с голямата баданарка приказват хора които хал хабер си нямат, но искат да се чувстват важни. Еми, с говорене няма да станете важни.

115

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че не искат да се чува нищо, което не е одобрено от щаба.

114

Анонимен

преди 3 години

Давайте писачи на глупости, драскайте т.пизми, сега ви се е паднало.

113

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че и 1/100 от това, което се тръби по телевизията, не е вярно. Всичко е за да се напечатат едни милиарди евра и да се раздадат на "бизнеса", а инфлацията ще я изядат полезните идьоти, дето си дезинфекцират двата лева ресто в магазина.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Информационна е и двете неща не си противоречат: информират те за болестта и се съобщават мерките по въпроса. Това, че не ти харесва какво трябва да правиш не означава, че информацията им е грешна или невярна. За да "претеглиш мненията" трябва да си чул и тези от щаба, така че пак е така както казвам.

111

Анонимен

преди 3 години

Докторите си отлежаха два месеца.Пирогов вечер обикновено се пука по шевовете от пребити, строшени или отровени, сега имаше пет човека накръст.