190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 200Грипа я прави тая смъртност за година. Тая гад я направи за два месеца. Има и дригу разлики. Ако имате акъл няма начин да не го разбирате.

189

Анонимен

преди 3 години

При тая смъртност някой трябва да отговаря за поразиите. При грипа всяка година е по-висока, но никой не унищожава икономиката заради това.

188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198И като проверим с това 100 хил плюс жертви ще изчезнат ли?

187

Анонимен

преди 3 години

Официални данни от CDC (Център за контрол на болестите в САЩ) - смъртността от Ковид19 е 0.26%. Проверете на сайта им, ако не вярвате.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196Добре, че беше ти, та да я "разконспирираш".

185

Анонимен

преди 3 години

Как няма да не е прав доктора, като това е първият невидим вирус. Всички държавни глави го повтарят. Невидим враг та невидим враг. Никой не е виждал, камоли изолирал такъв вирус. Ако някой го бе направил, щеше да е световно известен, както Люк Монтание с ХИВ. Това е най-голямата измама в човешката история.

184

Този Сайт

преди 3 години

Този Сайт се контролира и списва от Руското посолство.Включително и с участи на Руски тролчета от посолството.

183

Анонимен

преди 3 години

До Сърп и чукКоя част от "стига да не застрашава останалите" не ти е ясна във връзка с взетите мерки?

182

Сърп и чук

преди 3 години

Човека го е казал - ,,Това е техен избор - да живеят както искат, стига, естествено, да не застрашават останалите. Затова казвам: Живейте си живота, докато го имате." !!!--------------------------------------------------Това е! Другото е колективизъм от болшевишко - ентусиастки - комсомолски тип! Един се разболява - всичките се карантинират заедно с него! Един отива на бригада - целия колектив отива да му помага! Един боец отива в махалата на секс - целия полк го следва! Направо ТКЗС!

181

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAОфициалните данни ги има. Ти знаеш ли колко щяха да бъдат ако не бяхме взели мерки? Мисля, че с минимален брой заболели по едно време три инфекциозни отделения едновременно бяха излезли от строя. Знаеш ли какво щеше да се случи с повече болни?

180

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAТо това се казва, но вие така и не разбрахте за три месеца, че не е това което е най-големия проблем: най-големия проблем е, че разпространеннието му, ако не се контролира, довежда до неконтролируеми вълни от болни едновременно и това претоварва болничната система. Както каза един германски вирусолог: и от грип с тежки усложнения да имахме толкова болни наведнъж, без да можем да ти третираме адекватно и тогава болните щяха да предизвикат същия проблем.

179

До 180, 185

преди 3 години

Да предположим, четова е вашето интелектуално ниво.

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 185Да кажем, че ще трябва да докажеш медицински, че носенето на маска ти е невъзможно ....

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181Вируса Е изолиран. Ако беше поне малко грамотен щеше да знаеш, че иначе няма как да се работи по създаване на ваксина за него.

176

баба мара

преди 3 години

този доктор не казва какво е видял след аутопсиите прикрива много опаснинеща и в типичен гестаповски стил отписва възрастните от живота за сметка намладите и здравите тези неща не ми харесват изобщо но за германия е естественотакова мислене

175

Анонимен

преди 3 години

2 бр. минуси засега. Вижте, целта ми не е да се заяждам с вас, просто ми отговорете на въпроса. :) Хайде, ние, здарвите, ще си живеем живота. Болните какво да ги правим?

174

Анонимен

преди 3 години

Баща ми е на 67, с изкуствена сърдечна клапа, няколко химотерапии след операции на дебелото черво. Няма сили да лее бетон или да вдига тежко, но води абсолютно пълноценен живот. Баба ми е на 88, копае си градината ходи без бастYн и чете без очила. Има проблем с щитовидната жлеза, холестерол и т.н. Всичките й братя и сестри са живи (тя е най-малка). Сега, те какво да правят, след като някои от вас са решили, че няма проблем и ходят без маски по магазините и градския транспорт и не пазят другите?

173

Добрият чичко Били

преди 3 години

БАРАНОвирусники...,как сте?ВсЕко Баран в редичка за ваксинка с ID Certificates от филантропа-ЕВГЕНИК....И ръка да цЕливате,че така се грижим за вас...,скотовете...;))

172

Байгън

преди 3 години

От п,учи масали и мантри!!Не знам и,мбицили ли сте или на такива се правите!!Тичкате да разпространявате фейк новината,че някой си си бил измислил КОВИД 19 с цел да манипулира хората,да ги плаши и не знам какви още глупости?Като ги инсинуирате тез теории,бихте ли били добрички да ни изясните, кой и какво печели от това манипулиране,че аз нещо не се догаждам за какво иде реч?!И като не е вярно,че вирусът е опасен,тичкайте до най близката болница и прегърнете някой болен за кадем!

171

да ама не

преди 3 години

като остарее човек страда от еректилна и портофелна дисфункция -какъви живот какви пет лева. това да не е франция