30

Режисьор на сапунки

преди 3 години

Това да се включи като серия в новия ми индийски сериал Херцогини - Просякини. Връзката между две етърви, които се карат да чорапогащник преди сватбата , е важен момент за всяка една култура. Дали чорапогащникът ще бъде скрит или булката ще бъде одушена с него, още не съм решил.

29

Легендата е тука

преди 3 години

Трябвало е да решат спора като се допитат до народа как иска да ги гледа - по чорапогащи или без долни ***.

28

Ru imperialism

преди 3 години

Добре че прислугата не се е скарала за политика

27

Анонимен

преди 3 години

Посредствените олигофренки, да си хофят на село най-добре с първата каруца, натоварени с безмислието си

26

Анонимен

преди 3 години

Как точно тея двете кретеноидки са в секция звезди?

25

Анонимен

преди 3 години

Добре,че беше тази"новина"да се посмеем и разсеем малко:))

24

Анонимен

преди 3 години

Сбабичкосаната грозна Кейт просто се изяде от яд, че Маркъл е по-красива и доста по-популярна извън UK. Нави си на пръста да и вгорчава живота, но от тжва пак губи тя или поне не става по-красива.

23

Полиглот

преди 3 години

Женски препирни за титси и колготи.

22

Имам идея

преди 3 години

Ако спорът е бил наистина ожесточен и е заплашвал да взриви добрите отношения между етървите, тогава е важно да бъде възнаграден онзи, който ги е усмирил и сдобрил.Нали помните как е възникнал "Орденът на жартиерата"? И той е свързан с конфузна история с чорап на кралица. Тогава нека сега да учредят и "Орден на чорапогащника"!Който успее да усмири кавга между видни личности и по този начин спаси английското общество от разединяване, да бъде закичван на ревера с чорапогащник, вързан на фльонга.

21

Де ГоЧукаш,де СеПука

преди 3 години

Аааа, значи по времето на Б.Б. покупателната способност на българските жени се е повишила неколкократно?При бай Тошо с една месечна средна заплата дамите са можели да си купят 80 обикновени, не луксозни чорапогащи.При бат Бойко с една минимална месечна заплата жена може да си купи 200 броя обикновени чорапогащи!Ликуй, народе! Уцелихме десятката!Пред фактите и боговете мълчат!

20

Анонимен

преди 3 години

Да им имам проблемите.

19

Анонимен

преди 3 години

НАЛИ ВИ КАЗАХ, ЧЕ ПРИЛИЧА НА ЕДНА, КОЯТО БЕШЕ ДИЛЪР НА ЧОРАПОГАЩИ В РАЗГРАДСКО. ЯВНО ПРИЛИКАТА НЕ Е СЛУЧАЙНА!!!

18

Контрата контрира

преди 3 години

Днес един обикновен чорапогащник може да се купи за 3.00 лв.Значи една пенсионерка с месечен доход 240 лв може да си купи 80 чорапогащника.Едно момиче, започващо работа с минимална заплата може да си купи 200 чорапогащника.Извод - при бат Бойко най-бедните български моми и баби могат да живеят по-богато от съпругите на английските принцове!

17

Агитпропчик

преди 3 години

В годините на късния социализъм у нас един чорапогащник е струвал 2.50 лв,а една жена с 10-15 години трудов стаж е получавала чисто около 200 лв, ако не е била някаква шефка или титулярка на високоплатена длъжност. Значи една такава жена е можела да си купи 80 чорапогащника с една месечна заплата.В условията на дивия капитализъм пък, в кралското семейство, окичените с диаманти херцогини се карат и бият за един чорапогащник!Е, за това ли скачахте по площадите? А?Затова ли ги ручахте жабетата?

16

Хипотеза

преди 3 години

Едната е хванала единия крачол на чорапогащника, а другата е хванала другия и са започнали да го дърпат в две противоположни посоки.И тъй като нито една от двете не е отстъпила, чорапогащникът се е скъсал. Кралицата се е ядосала и е казала, че няма да даде друг чорапогащник. Тогава значи една от шаферките е трябвало да остане без чорапогащник, а това е нарушение на протокола. Не може да има разлики в облеклото на шаферките на кралската сватба!И куин е изкомандвала: "Всички шаферки да са боси!"

15

Анонимен

преди 3 години

какъв е тоя краварски мутант и грозилище?

14

Анонимен

преди 3 години

Уникална футболна драма драги зрители.......Невероятно постижение - две жени да се скарат пък били те и в кралския двор.Ама и това журналистите дето ровят по чорапогащите на хората срам нямат.

13

Споделено

преди 3 години

Меган как е станала актриса? Няма никакъв чар, красота , дрехите и хич не са хубави. Изключение прави само една тъмно зелена рокля и изглеждаше добре и на снимката под чадъра с Хари.

12

Лично мнение

преди 3 години

Като протокола изисквал чорапогащник какво се важни Меган?. Возят ги с коли, това че за 30 минути ще излязат на ,, горещото" лондонско слънце да няма изгорят шаферките.? Меган май не знае как се слага кралски чорапогащник и е било срам да си признае. Дори трябва да е благодарна на Кейт, че й е казала.

11

Между редовете

преди 3 години

А аз пък си помислех, че Меган вързала ръцете на Уилям с любимия чорапогащник на Кейт, за да уважи бъдещият крал и за да си остане в двореца. Само че Кейт чула как стенат двамата, мълчала си известно време от срам, накрая не издържала и казала на баба Бет, която отказала като си спомниха за Даяна, която яхала учителя си по езда. Изгонила Меган и Пари от двореца. Хари още се чуди и мае.