22

Бойко го каза:

преди 3 години

Като няма хляб, ще ядем суджуци!!!!

21

НС Мавзолей

преди 3 години

До макНС ще го направим мавзолей на съвеЦката армия. Паметника дето стърчи срещу ректората ще е вътре. Забравих да кажа ще е стрит на прах и ще се използва за обновяването на някои специални части от сградата.

20

Анонимен

преди 3 години

До До 10/14"Не те прави богат" и "няма какво да яде" са две много различни неща. Странно защо все се обърквате и вместо за първото все говорите за второто?

19

Анонимен

преди 3 години

Надали търси фирма, тя е намерена и избарана още преди да стартира процедурата. Знае се къкъв процент и къде отива - оп ... усвоява /нали така е модерно/. Като всяка една обществена поръчка

18

мак

преди 3 години

На сегашната пленарна зала какво й липсва? Представителност, из.ъзици, модерен вид? Нищо не й липсва, но наглите д.тати харчат като за световно, нали не вадят парите от джоба си. Защо тези пари не отидат в някоя болница, извън София обаче, или поне за някое отделение, за линейки, медицински хеликоптер или други належащи нужди. Тия тарикати и правителството имат държава за дойна крава, все едно им е бащиния.

17

Доктор

преди 3 години

Когато почти всеки българин си брои залъците , 240 некадърници си спрятат пир - тесни са им залите , искат дворци и тронове !!! Кога ли ще ни писне ???

16

Анонимен

преди 3 години

Сега ще подхвърлят на оживелите от короната пенсионери по 6,7% към мизерните им пенсии,които няма да покрият увеличението на цените на храна,вода,ток,парно,лекарства,но на властта какво и пука.Сит на гладен не вярва.Зали,лимузини,къщи в Барселона,къщи за тъщи и всякакви други екстри,за които вие може само да мечтаете.

15

Хе,хе!

преди 3 години

Виждаме сериозна грижа за народните ду.пешници - хората няма какво да ядат ,без работа се хвърлят от прозорците си , нооооо ду.пешниците мислят как да могат да се спасяват от народната лщбов - от новата зала могат да се скрият и да пълзят до място , където няма да ги застигне "любовта" на народа !!!

14

13,

преди 3 години

то и ГЕРБ повече власт няма да види,затова крадат като за последно.

13

До 10

преди 3 години

Умнико,в Гърция излиза дори по-евтино,защото не ти искат пари за чадър и шезлонг,храната е по-хубава,обслужването-също.А това,че цяла година си се лишавал от много неща и си спестил малко за една почивка,не те прави богат.

12

Анонимен

преди 3 години

До Нов бардакБСП скоро власт няма да види, тъй че няма да им се наложи да ги ползват тия тунели.

11

Нов бардак

преди 3 години

От новата зала могат да бягат през специалните тунели, като плъхове и мишки, без да се налага да използват позорни бели автобуси.

10

Анонимен

преди 3 години

До До 6/7Случва се когато пишеш с десетопръстната система понякога едната ръка да ти изпревари другата. Разменени са просто местата на две последователни букви. Понякога даже и се случва човек буква да пропусне или да напише двойна, ако задържи за момент само клавиш. Сега, след като соц ентусиазма ти отмина, как така хем хората нямат, хем за море в Гърция и Турция се стягат?

9

Анонимен

преди 3 години

А вие чакайте тия да се погрижат за вас.Ще стане,ама когато цъфнат налъмите.

8

анонимен

преди 3 години

ТЕ ХАРЧАТ АМА И СЪБИРАТ. ЗАТОВА И МАСКИТЕ СКОРО НЯМА ДА ПАДНАТ. ЩЕ СИ СЪБИРАТ ГЛОБИЧКИ И ЩЕ ПЪЛНЯТ ХАЗНАТА. И КПП-ТАТА МОЖЕ ДА ВЪРНАТ И ОТ ТАМ ДОСТА ГЛОБИЧКИ ЩЕ ПАДНАТ. ЖИВОТ ЗДРАВЕЙ. ДА МУ МИСЛИ *** ОТ ПРОВИНЦИЯТА.

7

До 6

преди 3 години

Много си неграмотен.Не е Гръция,а Гърция!Ама иначе драскаш тук и даваш мнение.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Затова ли резервират в Гръция и Турция, щото "изнемогват"?

5

1

преди 3 години

До ЖороПри встъпването в длъжност на всяко НС е там.Иначе, добър ход. Така оставяме руската отломка срещу сегашната сграда да си стърчи там безцелно. После и ще я разкараме, съвсем.Двойна печалба.

4

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли е срам,бе?Хората изнемогват от мизерия и безработица,заради крутите мерки,чудят се как да свържат двата края,а вие сте се разпищолили като изо.главени.

3

Анонимен

преди 3 години

Имат си,харчат си.И заплатките си актуализират на всеки 3 месеца.А народа кучета го яли.И после пак гласувайте за тия.