32

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов 25Ами маските е сега не помагат ама ..............вие си се емаскирайте.До една година ще има бум на респираторни заболявания.Аз в закрити обществени пространства не влизам и маска НЕ ПОЛЗВАМ.

31

Анонимен

преди 3 години

И още нещо, човек произвежда аерозолни частици не само като говори, пее и т.н а ВИНАГИ.Въздуха който издишаме е с много висока влажност и е наситен с тези частици.Знам го от собствен опит и проведени експерименти в тази посока.

30

Анонимен

преди 3 години

Естествено че е по-важно проветряването.Та аз изобщо не съм ползвал дезинфектат през цялото време.Миене на ръщете със сaпун е напълно достатъчно.Заразата идва по въздуха и се разпространява най-добре във затворени пространства и близък контакт.Тази година в ресторант или бар няма да ми тропне крачето.

29

Анонимен

преди 3 години

Значи очаквайте следващия четвъртък папагал Манафчийски да рецитира същото на брифинга.

28

Анонимен

преди 3 години

Едининият минус цъфна, но поставянето на минуси и плюсове не е анонимно и би могло да доведе до нежелана адекватна реакция, понеже никой не е роб.

27

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов Може и трябва ти бъде потърсена отговорност за опит за изопачавне и маниплиране и за използване на фалшива самоличност ако не се казваш така.

26

Анонимен

преди 3 години

До Бай *** Не ти е тука мястото, млъкни с твоите простотии поне за малко...

25

Анонимен

преди 3 години

"...тези аерозолни частици играят поне също толкова важна роля за пренасянето на заразата, колкото и т.нар. капкова инфекция - например когато някой се изкашля директно в лицето ни." В пред вид на това искам да обърна внимание, че е редно и правилно да се насочат освен в проветряването и в спазването на дистанция. За Германия и Северните народи може да се подразбира, но за България спазването на дистанция трябва да се наложи като мярка на поведение със законова разпоредба. Не маската дистанцията

24

Бай Ганьо

преди 3 години

Аз като хапвам бобец и проветрявам през 20 минути, че не се диша

23

Анонимен

преди 3 години

Маските са по-опасно от колкото си мислят т.нар. експерти в частта сваляне и слагане. Влизам в магазина в автобуса - слагам, излизам -махам. От това постоянно действие със замърсени ръце си е доста опасничко. А тя самата маска от нищо не предпазва щом мръсния въздух от колите минава през нея правете си сметката. И като кажем маска какви са надеждните а не масовите които всички носим и от които не може да се диша.А ако имаш дихателно заболяване по-добре си стой в къщи и умирай от глад.

22

Додо

преди 3 години

Ясно, може да се окаже, мо може и да не се окаже. Поредната "публикация" дезинформация на тема Коронавирус. Изпълнихме плана за днес.

21

ined

преди 3 години

Докато не се отървем от вируса ГЕРБ няма да се оправим

20

Анонимен

преди 3 години

Пускаха кучетата в парка, но не и хората ги затвориха им устата това никъде го няма по земята.

19

Анонимен

преди 3 години

Не смаската е най важна, поне според бг доценти и професори, чак неудобно ми стана.

18

Анонимен

преди 3 години

Не думай! И децата знаят, че респираторните инфекции се предават по аерозолен път или казано на български - пюнки. Болести на мръсните ръце са едни други. Но нали ако се признае, че чистият въздух е най-полезен цялата игра с насилственото затваряне на хората ще се признае за пародия.

17

Анонимен

преди 3 години

Това се знаеше още преди да дойде от Китай тука, откриха америка пак и не се спират да пишат.

16

Анонимен

преди 3 години

МОСКВА СЛЕЗАМИ НЕ ВЕРИТ!

15

Анонимен

преди 3 години

до 13 Ама то още си важи идиотската забрана да не влизаш без маска в магазин.Ананиев, Тиквата...са за разстрел!

14

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да се проветрят главите на родните конспиратори, кибици, експерти по всичкология, дървени философи и слабоумници, дращещи под всяка статия за жертвите, че няма вирус.Трябват им повече шутове в главите да изветрят.

13

пълна тъпня

преди 3 години

По неадекватни мерки от нашите-българските спряма този вирус няма никъде другаде по света!И като факт,някой може ли да каже за какво бяха нужни КПП-тата?Да не говорим за пропускателният режим в големите супермаркети,къде се пропускаха по четири човека,а вътре в магазина беше всичко общо.