10

Срам

преди 3 години

Тази държава загива, защото народа губи своята идентичност. Нарочно махнаха много български творби от задължителната литература за учениците. *** народ лесно се управлява. А вие седите и плюете родолюбците. За жълти стотинки ще си продадете родината!

9

Анонимен

преди 3 години

Шизофренията си е в пълна сила тука... Вместо да седнат да развият тоя западнал регион, ходят по нечии стъпки от преди години. Лошо няма, ама сме в настоящето. Поплювковци и велики "патриоти", тропкащи хорца из Рилските езера и гордо закичили трибагреника на BMW Е60-ката със заплати в плик, крадящи ежедневно от държавата си, като тоя, много на тоя свят. Не само не са интересни, ами бих им пленал и по един шамар да се осъзнаят малко.

8

Анонимен

преди 3 години

Чета коментарите и не мога да повярвам! Хора, нормални ли сте и ли ви плащат да плюете постоянно? Човекът така е решил и това е. Вие мизерствайте и чакайте поредния месия. Жалки сте, много сте жалки. За пари продавате родината си ! СРАМ!

7

Анонимен

преди 3 години

Браво!За съжаление, подобните на него намаляват с всеки ден!А какъв незабравим урок ще е това за дъщеря му... Желая му успех!

6

за полза роду

преди 3 години

На тоя ако му кажат да превземе "Радецки",и ще напълни гащите,та чак ще прелива!

5

Враца е класика

преди 3 години

Смятайте какъв кеф е Ботев да ти преподава физическо.

4

Анонимен

преди 3 години

Да внимава ! Ботев е бил с комунистически възгледи и русофил ! Затова и му махнаха половината стихотворения, останалите ги редактираха, за да се премахне революционната реторика в тях....

3

Радетска градина

преди 3 години

Да не вземе някой бракониер да го изгърми в десятката.

2

Анонимен

преди 3 години

Христо Ботев се е сражавал за Свободата, а този си кюта под герберската тирания и се прави на революционер.

1

Анонимен

преди 3 години

Оригинално менте !