22

море от гьобре

преди 3 години

Това е родното Черно мжре цето ни свързва със Великият Съветски съюз

21

Анонимен

преди 3 години

Рачев каза горенаписаното!А Рибев на какво мнение р?А Жабаров има ли отношение по въпроса?И.т.н. и.т.н.!Да ви отворя! На църно море одят црните, с белите в Гръчко или Хръватско! Метафорки моля!

20

Анонимен

преди 3 години

Абе то като вица с индианците.Отишли при шамана да питат каква ще е зимата. И той казал, че ще е голям студ и да събират много дърва. Обаче решил да се подсигури и се обадил на метеоролозите. И те му казали:-Аааа, много ще е люта зимата! Като гледаме как индианците събират дърва, голям студ ще е!

19

Антелакова

преди 3 години

Оставка! Докога ще ти гледаме конската мутра на кобила? Кой те избра за министър?

18

новия път

преди 3 години

До краят настъпи!!!!!На сиртаки в Гърция и кючеци в Турция! Беломорието ни зове от Черно море!

17

Анонимен

преди 3 години

Абе рачев що не си гледаш строшените автобуси ами се правиш на метеоролог. Тези фантасмагории ти ли ги измисляш. Тази и не само тази година лятото ще е нормално. А знаеш ли защо. Защото ги няма самолетите да опушват с милиони тонове керосин небето. Заводите бълващи пушек и те са затворени. А това води до изчистване на природата и връщането й към нормалните и параметри. Лятото ще е нормално каквото беше през 60-те и 70-те години. През онези години температурата беше 26 градуса а не 38.

16

Анонимен

преди 3 години

Миналата година прогнозата беше за дъждовно лято. Било е дъждовно в западните ни планини вероятно. В нашия край си беше СУША. Толкоз им е прогнозата със сателити и други летящи джаджи.

15

лайноядец

преди 3 години

Заминавам на черно море!

14

мерси

преди 3 години

До Чакал няМирис на отровена и разложена риба като на умряло куче!Прези Зл.пясъци и Сл.бряг ухаеха на вносна козметика и американски цигари а сега на пръч и екскременти...

13

Анонимен

преди 3 години

Браво бе! Поредната явна излагация. Даже не се и свенят . Американците щели да кажат какво щяло да бъде времето! Че те американците не различават на 200 км времето, бас държа. За тях целият Балкански полуостров е един дол дренки.Що за метеоролог е господинът, като ще ми казва какво мислели американците?!

12

фалит!

преди 3 години

До хубавото времеЗа черноморието не ми дреме за хубавото време!

11

ист

преди 3 години

Американците казват че ще е влажно, европейците казват че ще е сухо.български виц - Зюмбила казва - едното син казва че ще вали, другото син казва че няма да вали. Много познават.

10

Чакал ня

преди 3 години

Бг черноморието и на снимка да го видиш, пак мирише странно.

9

Петров

преди 3 години

Рачев известен по прякора си Нормалното: 18 градуса през юни не е ли ниска температура- аааа, нормално е, 20 градуса декември не е ли висока температура - аааа, нормално е.

8

хубавото време

преди 3 години

- без курортен сезон на черноморието!!!

7

само БОГ знае

преди 3 години

Какво време ни очаква.....

6

гларусите

преди 3 години

Отлетяха на юг!

5

ахаха

преди 3 години

Родните климатолози не могат да познаят времето за същия ден следобед, какво остава за месечни прогнози

4

Анонимен

преди 3 години

Бихте ли обяснили защо месец август е "култов" и какво точно имате предвид, че никой не е разбрал освен писача?

3

Анонимен

преди 3 години

Едно не разбрах, кОЙ по дяволите е Герги Рачев???Метеоролог ли е, вирусолог ли е, в туристическия бизнес ли е или пък обикновен лаладжия?!Според мен е последното.Поредното недуразумение на природата.П. П. В САЩ вече се готвят за втора вълна през септември а тоя мухъл пенЦионира вируса.