10

Nikk

преди 3 години

Ако мога да си вляза безопасно в онлайн-банкирането, значи може и електронното гласуване да е безопасно?

9

Анонимен

преди 3 години

Ако е чиста механика с перфокарта,без никакви електроники,може,но на тези екрани, машини,принтери и т.н. с електроника могат да фалшифициарт 100% гласовете ,да не говорим,че и дистанционно отнякъде може да се влияе на тези машини както си поискат.

8

Анонимен

преди 3 години

Твърдо НЕ,това е възможно най-лесния начин за манипулация на изборите,твърдо НЕ!

7

Анонимен

преди 3 години

Електронно за НАТО и ЕС и всяка година референдум дали да оставаме или излезем като се оценява какво са свършили. Закриване на парламента и ората ще гласуват от смартфоните.

6

Sata NATO

преди 3 години

Никога няма да гласувам електронно като ба лък, после да ми подменят гласа. Само на хартия - черно на бяло!

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1: така е защото не ви бива с интернета. Аз нямам проблеми да гласувам електронно е еплектронен подпис например. В САЩ и Англия може да гласуваш и с писмо по пощата. Смятай там какви далавери стават. Вчера чак Тръмп се възмути.

4

One

преди 3 години

Ей така се печелят избори като нямаш пари. Само в нета да не ги включват, че това го знаем как ще свърши. ;-)))

3

Анонимен

преди 3 години

В нашия град репортери от Канал 1 излъчиха пряко купен вот, от който след това се реши кметското място. ЦИК си прибра няколко стотин бона бонуси, за да е в угода на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 3 години

Изборите са пълна порнография. Нарочно пишат избирателните списъци по азбучен ред на първите имена, за да не може да се проверява за фалшиви вписвания. Я да ги напишат по адрес, улица, номер, вход, етаж, да могат да се проверяват съществуват ли въобще и кой се вписва на чий адрес, особено в малки селища.Изсипването на урната като първо действие при броенето е също силна предпоставка за фалшификации. А като знам, че медиите имат достъп до компютрите ни, ....

1

Анонимен

преди 3 години

Не сме дорасли за електронно гласуване.