10

чудя се само

преди 3 години

ако си малка работилничка за шоколадови или сладкарски, или тестени, или други изделия какво образование ще ти е нужно? Технолог без грам стаж и опит или сам със собствените си средства, пари и умения ще се бориш за клиенти... нима великите готвачи да са само с дипломи от кулинарни у-ща или добрия хлебар да е технолог по хлебни, за винари и мандраджии да питам ли?!? Добрия майстор се определя от клиента, не от тЪпиот бюрократ

9

Анонимен

преди 3 години

Да,целта е да се ликвидират малките и да останат хлебозаводите като едно време.Социализма се завръща с пълна сила!И докато тогава поне хляба беше евтин,то сега за да отговорят на условията,малките ще трябва да се бръкнат за нови разрешителни за бусовете с които доставят хляб.Това ще вдигне цената на хляба и закуските.За да се угоди на едни чиновници ще пострадат най-бедните!

8

Анонимен

преди 3 години

ето това е "свободната" пазарна икономика в която пазара регулира всичко. За пореден път олигархобизнеса решава останалия народ да не може да им е конкуренция. Не знам някой да е получил хранително разтройство от хляб, а и бабите ни печаха най-вкусния хляб на света, ТОВА МАФИЯТА НА ГЕРБООЛИГАРХИЯТА ГО ОТНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

7

Анонимен

преди 3 години

На времето технолозите на ВИХВП бяха голяма работа!Ял съм кисело мляко без грам млеко и не се познава!Сега почти всички ментета се правят по техни рецепти!До колкото знам вървят по 5-10 хил лева!

6

НАГЛИ ЖИВОТНИ

преди 3 години

АЛОУУУУ, ГОСПОДАТА ОТ "БРАНША" ДОКОГА ЩЕ ПРОИЗВЕЖДАТЕ ХЛЯБ, ПЪЛЕН С ВОДА И ЩЕ НИ ПРОДАВАТЕ ВОДАТА БРЕ? ДОКОГА ЩЕ ОГРАНИМЧАВАТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА В ПРОЕЗВОДСТВОТО НА ХЛЯБ И ЩЕ НИ ПРОБУТВАТЕ ВОДНИЯ СИ ХЛЕБЕЦ? С НЕЗНАЙНО БРАШНЕНО СЪДЪРЖАНИЕ ПО ВИД И КАЧЕСТВО? ЗАЩО ЛИКВИДИРАХТЕ ПРАВОТО НА БЪЛГАРИНА ДА СИ ОТВОРИ МАЛКА СЕМЕЙНА ПЕКАРНА ЗА ХЛЯБ? КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ ЗА бЛАГОТО НА КАРТЕЛА ВИ?!?!?!?!

5

do 3

преди 3 години

Не от ТоХ а от ВХВП Пловдив примерно - технолог

4

Анонимен

преди 3 години

Ако иска, ще го ликвидира и със старите закони.

3

Анонимен

преди 3 години

"Всеки производствен обект трябва да има на трудов договор поне един служител със специализирано образование в областта на хранително-вкусовата промишленост" .. ако правя баници и съм завършил инженерна специалност - кво, трябва да затварям или да наема некой търтей завършил тох?

2

АГЕНТ 007

преди 3 години

С ТОЗИ ЗАКОН СЕ ЛИКВИДИРА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА

1

Анонимен

преди 3 години

Блажени са вярващите.