15

Анонимен

преди 3 години

До тръмпети *** си нали, първо почваш с едно, подвеждаш гласоподавателя и после завършваш с обратното. *** не си ли чувал за ада на земята дето всеки един *** може да гори.

14

Анонимен

преди 3 години

Браво

13

Толераст Тръмповист

преди 3 години

Тръмп току що забрани изнасянето на информация за заболелите и починали от коронавирус в САЩ , точно по примера на приятеля си Ким Севернокорейски . Ама троловете и медиите на Територията ще им бъде разрешено да научат тази новина по късно днес или чак утре. Учете английски за да сте информирани.

12

Анонимен

преди 3 години

САЩ са много напред в класацията по брой заразени и брой починали на човек от населението. По брой заразени на човек е на 12-то място в света, но много държави пред САЩ са от сорта на Сан Марино, Ватикана и Андора. Ако махнем държавите с под 630 хиляди човека население, САЩ са на шесто място, а ако махнем и държавите с под 6 милиона население, САЩ са на второ място след Испания.

11

Баи

преди 3 години

Сами са си виновни ако бяха пили повече белина , нямаше да стане така Президентът ги предупреди

10

№1

преди 3 години

БРАВО - Америка фърст

9

Анонимен

преди 3 години

Като станат 100 милиона може и да се отвори парашута на Путин за руското величие и премъзходство над Америка.

8

Та много ли са жертв

преди 3 години

Населението на САЩ е 300 млн.души, което означава, че на 10 хил.души трима умират от Ковид 19. В България с население 6 млн, дневно умират по 300 човека от всички болести , т.е. на 10 хил.човека месечно почиват 15 души. Имайте предвид, че САЩ водят статистика за КВ от 2 месеци.

7

Анонимен

преди 3 години

И кво от тва ?

6

Възмездие

преди 3 години

Малко са САЩ за 30 години агресии, преврати,войни, атентати, терористи и тн. Избиха милиони хора по света, трябва солидарност нали...

5

Шопо

преди 3 години

Бай Дончо облекчи американския НОИ ...

4

Анонимен

преди 3 години

Леле, САЩ ще остане без афрочерни.

3

тръмпети

преди 3 години

100 000 за 3 месеца и сигурно 200 за годината. В САЩ годишно умират по 5 милиона. Това са 4%. Е струваше ли си 30% безработица, милиони разбити съдби. Поне 15млн семейства ще загубят дома си. Китай когато го настъпят по мазола/Хонг Конг / , удря мощно и асиметрично. Номера на китайката не само ни хвана неподготвени но и доказва заблудата че бялата раса е водеща. Жълтите са най-новите хора на планетата и вероятно най-съвършени ни и умни. Добре дошли в новия жълт свят!

2

Анонимен

преди 3 години

Това са все "стари съчки", това все още е най-обикновено грипче, нали така :D

1

Христо Христов

преди 3 години

Малии,Тръмп спря полетите от Китай в края на Януари, първият заразен бил в края на Февруари.В ес по същото време Италия гореше, а ек на урсулата се кара на Австрия, че искала граничен контрол.ПП. Даже в средата на Март самолетите от Китай летяха свободно до европа, а урсулата се караше по същото време на Тръмп, защо бил спрял полетите от шенген.