9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Преди години работих по хотелите, та тогава беше пълно с ромеи пък камо ли сега.Повечето младежи разчитат на мама и тати в чужбина, други се занимават с дрога, трети са просто синчета и принцеси на големци....такива ми ти работи в БГ.

8

Анонимен

преди 4 години

Значи на практика всеки шести младеж работи в заведение или хотел.

7

Под 29 г.

преди 4 години

Относно безработните под 29 г.:Колко от тези хора им средно образование?Колко от тях имат професии?Колко от тях нямат нито образование, нито професия, но вече са създали деца?С други думи, едва след като се изяснят тези подробности, ще разберем какъв баласт се е качил на гърба на градивните хора над 18 г., които са поели отговорност за своята съдба, за съдбата на близките си малолетни и пенсионери, а също и за съдбата на света.Ковид-вирусът е само един от проблемите, с които се сблъскваме

6

Анонимен

преди 4 години

Във време като това,когато потреблението е сведено до минимум,съвсем скоро всеки втори ще се окаже излишен!

5

Анонимен

преди 4 години

До 5-тиИма истина в това което казваш, дефакто заминават бая пари за да ходиш само на "работа".

4

Анонимен

преди 4 години

В България не само младите, а всеки 6 остана без работа. Обаче на политиците не им пука, че семейства с деца остават без доходи. Важното е, че едно определено малцинство е добре обгрижвано и ще гласува за тях. А останалите...

3

66-ти

преди 4 години

В бг много често това "да си на работа" създава повече разходи и е икономически по-изгодно да не си "на работа" известно време. Социалната система, от друга страна, за пореден път доказа, че напълно несъстоятелна и излишна структура, насочена предимно към ромбоидите, гласуващи за който им плаща.

2

Анонимен

преди 4 години

А за хората в предпенсионна възраст някой мисли ли? Или те са излишни?Ако всеки 6-ти млад човек е без работа, какво се случва с 60-годишните?

1

Анонимен

преди 4 години

Не вируса политиците с мало.умните си решения оставиха хората без работа.