13

Ко ко

преди 3 години

И тези искат по-ниско ДДС.Само да не стане като при хотелите и ресторантите, цените да си останат същите.

12

БЕЗ ЛЕКАРСТВА

преди 3 години

Факт е че за Януари-Април 2020 смъртността у нас е с 3% по-ниска сревнена със същия период на миналата година. Доста хора си заминаха поради отложени животоспасяващи интервенции, но изглежда още повече са оживели поради отлагане на ненужни интервенции и терапии. Или поне на мен така ми се струва.

11

Анонимен

преди 3 години

Най-после една добра новина - поне според заглавието.

10

Нагли

преди 3 години

И тия фармацевти са супер нагли, самите те казваха, че по време на извънредното са си увеличили оборота многократно, сега и тия реват, не ги е срам

9

Анонимен

преди 3 години

Мангъров каза да се мешаме. Народът не слуша и се пази. А покрай коронавируса пострадаха и "добрите бактерии и вируси".

8

Анонимен

преди 3 години

Фармацевтите спекулираха с цените на маските, надявам се да не са останали гладни.

7

Анонимен

преди 3 години

Да се даде 60 на 40 на аптекарите, пострадали от намаляването на болните поради мерките срещу коронавируса.Загубим ли ценния грип всяка година, ще понесем икономически щети.

6

Мравешки

преди 3 години

Веднага да се намали ДДС-то за лекарства!

5

Анонимен

преди 3 години

Потреблението спадна въобще на всички стоки. Дори хранителните магазини не са пълни с клиенти. Неизвестността и страхът кара даже и финансово обезпечените хора да си кътат парите и покупките са сведени до най-неотложното. Естествена реакция на потребителя. Следва дефлация...

4

Анонимен

преди 3 години

Нормално, то в последните месеци не съществува друго заболяване освен коронавируса. Болници и лични лекари лекуваха другите по телефона, Бая народ измря яко, както вика Годжи, поради липса на лечение.

3

Истукан

преди 3 години

Нямаше как да не се е покачило потреблението на лекарства след тази масова психоза. Като разбраха хорарта, че няма нищо и спряха да купуват излишни лекрства, ненужни им. То и Кауфланд беше атакуван от хиляди клиенти преди извънредното положение. Балонът наплаши хората и те се запасиха. Не можеше да се стигне до касата на Кауфланд, имаше километрична опашка от единия край на Кауфланд до другия. Хората грабеха в колички каквото хванат и се изпокараха кой е наред и към коя километрична опашка е.

2

Анонимен

преди 3 години

Няколко щама грипен вирус ще влязат в Червената книга на изчезващите видове.

1

Анонимен

преди 3 години

И не само. На всичко спадна. Глад ни чака.