76

Анонимен

преди 3 години

До 69Толкова години са приемали! Ако мине, тази година не мина като халеевата комета, проверили са го явно като г...

75

Баи

преди 3 години

Важно е маргините да са на свобода , те са от нашите

74

Анонимен

преди 3 години

Борбата на прокуратурата с В.Б. доста загрубя. Ако Черепа подгони прокуратурата за незаконно разграбване на музейна сбирка, което и ще направи, рейтингът й пред Музейните европейски борси и ЮНЕСКО ще бъде равен на нула.Не зная Каскетът усеща ли се какво чака прокуратурата и лично него. И сетне държавните обвинители реват, че доста експерти искат да ги върнат под шапката на изпълнителната власт. Та тя винаги е била там с изключение на последните 30 години! Иначе озаптяване няма!

73

Анонимен

преди 3 години

Никой магистрат в чужбина няма да обърне внимание на 18-те "престъпления" на В.Б., а ще реши , че авторите на този пасквил не са "наред". Покрай сбирката античнимпредмети и нейното разпиляване от хора от прокуратурата и дУценКата стрина Бони ще има БГ доста да плаща. Дано следващият премиер реши да плащат виновните за осъждането в ЕСПЧ, а не ние, овчият народ.

72

Анонимен

преди 3 години

Ако смяташ, че възмездието ще дойде от Специализираната прокуратура СпП и от Специализирания съд СпС много се лъжеш. Двете структури бяха създадени от ББ, Д.Кирилов и Ст.Цацаров по повеля на ЕК. За кратко време това съдебно звено си извоюва славата на душегубка на попадналите в него жертви. Като начало 8 м.арест, ако не мълчиш още 8 месеци. Падне ли от власт ББ, от СпП и АСНС нищо няма да остане.От СпП Каскета пое пътя към гл.прокурор.Син на старшина от НМ, самият той полицай.

71

Анонимен

преди 3 години

Като видят дебелия всички бандити се правят на агънца. Ревът, плачат че лошия прокурор ги е подгонил и конфискувал откраднатото. Божков, Бонев, Стайков, Василев, Арабаджиев и др. А има и още много. Но и техния ред идва. Този изстрадал народ трябва да получи възмездие.

70

Анонимен

преди 3 години

Fake news.

69

Фен на Божков

преди 3 години

Те други да се притесняват че има група .. :) Че и тяхноо идва клати се мама клати се тая маса ще хвърчат глави !

68

Каската

преди 3 години

Само се чудя как от последна дупкаа на кавала в пернишката прокуратура се става главен прокурор? Дали не е заради любезното съдействие да се потулят нещата с източването на КТБ от Шиши? Защото успешни завършени дела, стигнали до присъда благодарение на добре свършена работа от страна на каскетчо няма.

67

Bg izmet

преди 3 години

ДА СИ ВЗЕМЕ ПАПЛАЧТА В АЗИЯ. ТАМ ДА МУ СЕ ВЬЗХИЩАВАТ ЧЕ ХРАНИЛКАТА ИМ В БГ Е ПРАЗНА. ЗАВИНАГИ.

66

Анонимен

преди 3 години

До до к.54Димитър Иванов също има колекцийка - там ще проверявате ли?

65

Анонимен

преди 3 години

И тука има от БожковТВ!

64

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Гешев!Най после тази червена мафиотска прослойка си отива,че да свърши прехода!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Толкова години са му приемали данъчните декларации и отчети без забележка, сега дължал на държавата пари със задна дата. Ама има давност, бе. А държавни служители в затвора кога?

62

син

преди 3 години

Не бях виждал човекоядец да събира глави на бозайници от бял метал.

61

И Каскета пропуска

преди 3 години

Гешев фатално е пропуснал да обвини Божков за три от най-големите му престъпления - заразяването на децата в Бенгази, атентата срещу папата в Рим и запалването на Райхстага. Но има време и за тях...

60

ники

преди 3 години

Цацата се развихри, нали за това го сложиха там хората от ДПС, да маха неудобните им, което ще доведе до тотално заграбване на държавата от тази партия.

59

до к.54

преди 3 години

До НЕРОНЛеля Бони доцентката отговори във в-к 24 часа. Отговорът беше византийски: тя не каза, че ритонът е предложен за продажба,нито обясни къде се намира той.Отговори, че такъв ритон не е характерен за земята на траките.Според действащия закон за историческото наследство всички антики, открити в българската земя, са собственост на БГ.Според нея античните предмети ненамерени в БГ може би подлежат на продажба. А гл.прокурор не отговори нищо. Сигурно пишеха с шефа на СпП 7-те обвинения към В.Б.

58

Анонимен

преди 3 години

Защо му се възхищавате на този!Може от живота му да се направи мафиотски сериал!Колко душички е затрил!Алооо вие кои сте?

57

Анонимен

преди 3 години

ЦРУ знае всичко за всеки. Но го вкарва в употреба само когато е нужно. Що му трябваше на Божков да се хваща с руснаците?От 18 обвинения няма измъкване.