33

Мъск=Распутин

преди 3 години

Америка 2020=Русия 1915

32

Руский Касманафт

преди 3 години

Айди ва ... Друзя . Каде са пазагубихте ? Да не сте се отбили до Макдоналдс че още ви няма . Или някой го е напънало дебелото черво? Казвах аз че хамбургерите ви не струват...Хайдии, не плачете... Чичо Дима Рогозин е подготвил Саюза .Все ще се намерят и за вас две места .. в товарния отсек . Между касите с водка и бурканите сельодка .Ахде идвайте , че без вас е скучно тук на МКС .Няма със кого са се посмеем .

31

Доктор Мутафчийски

преди 3 години

... да не изпращат !

30

Анонимен

преди 3 години

Старият "Буран" през 1988 г. излетя, направи няколко обиколки на Земята и се приземи при критичен страничен вятър и в абсолютно безпилотен режим.В наши дни Русия пристъпва към масово производство на безпилотна селскостопанска техника. Безпилотните Камази се експлоатират отдавна в тестов режим.

29

Анонимен

преди 3 години

Повтарям: Русия е единствената страна към този момент, която владее отработена технология, позволяваща относително бързо придвижване между планетите на Слънчевата система. Полет до Марс с използоването на руските ядрени двигатели от мегаватовия клас ще продължи 45 дни.Роскосмос пристъпи към изграждането на нов съвременен "Буран".Русия пристъпи към изграждането на два модела космически кораби "Арго" и "Орел". Няма случай изстрелване на руски носител да е отложено поради някакъв си вятър.

28

Анонимен

преди 3 години

Първо - не са излетяли а са отложили полета.Второ- стига сте ни навирали тоя *** Мъск в очите. Тоя *** един тостер не знае как работи. Абсолютна пионка. Всичко което се прави по SpaceX е дело на истински специалисти. Наркомана Мъск, едни хора са го поставили като лице на компанията заради природната му наглост.

27

Соросоид

преди 3 години

Полетът е отменен за събота щото имало вятър.В събота ще бъде отменен защото няма да има вятър.Едно време пращаха всеки месец по една совалка. Докато един Януари Чалинджър избухна. И дотук беше. След това правиха жалки опити докато пак изгориха всички само, че при кацане. Както се оказа, след Аполо са разпуснали екипа лей-офф за да не харчат пари и след това започват всичко наново от нулата. Така е в САЩ. Едно време ги уважавах, но след като поживях малко с тях ми паднаха в очите.

26

Анонимен

преди 3 години

Изпраща... грънци.Строшени.

25

ХИТЛЕР

преди 3 години

До Анонимен 23.....Всички успехи в овладяването на Космоса са следствие на съревнованието м-у САЩ и Раша - кой повече и по-качествени РАКЕТНИ ИНЖ. ще привлекат от Райха ! СССР ги ПЛЕНИХА ..работиха насила ...а САЩ ги направи свой граждани .и те ги ПРАТИХА на Луната . ...СПОКОЙНО може да кажете . че Германия завладя Космоса и прати хора на Луната !...." ХАЙЛ "

24

До Мечо Грух:

преди 3 години

Да бе, как няма да е американска технологията. Цялата компютърна технология е американска и е конструирана от софтуерни и хардуерни инженери от Бронкс. Пожелавам на дъщерите ти и внучките ти такива инженери да ти доведат за зетьове.

23

любо

преди 3 години

До Мечо Пух Нали знаеш, че си сбъркан???

22

Анонимен

преди 3 години

Доказано е че където няма конкуренция там няма развитие. Всички успехи в овладяването на Космоса са следствие на съревнованието мещу СССР и САЩ в първата половина на миналият век. Така че се молете мисията да е успешна, ако искате да сте свидетели на още успехи в краткият си и мизерен животец.

21

Анонимен

преди 3 години

Да не изгърми като совалката Чаленджър?

20

Мечо Пух

преди 3 години

Господа , държа да отбележа че технологията благодарение на която списваме в този форум е американска . Изводите си ги правете сами!!! Да ви е известно кой търси кабела в океана за да го прекъсне ? Руски тролчета , отидете поне веднъж в Русия , и ако ви хареса останете си със здраве .

19

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Добър път в Космоса на астронавтите.Всеки човек в Космоса е успех и крачка към усвояване на космическото пространство,което е...безкрайно.Ясно е на всички,че със съвременните...реактивни двигатели не сме в състояние да излезем извън Слънчевата система;все едно с...парен двигател да участваш във Формула1.Всичко...интересно в космическите технологии тепърва...предстои.

18

До анонимен 10

преди 3 години

"И тук им "врътнаха кранчето" на руснаците."...Боже, отде толкова глупост по грешната Земя? Защо постоянно ни изпитваш?Американците след десетилетие направиха ракета, на която да се доверят да пратят хора в Космоса. Дано астронавтите се върнат живи и здрави! Не виждам повод за задявки с руснаците. Ако не бяха техните надеждни, изпитани ракети, МКС отдавна щеше да бъде мил спомен и милиарди, хвърлени на вятъра. Дано инженерите, платени от самонадеяния милиардер са се справили добре!

17

Рашко

преди 3 години

До 16Чакам с нетърпение първите 3D модели и компютърни анимации. До тогава изглежда, че частните американски компании водят значително в надпреварата. Казано честно, не очаквам резултат от руснаците скоро, те навремето така бяха пристъпили и към изграждането на комунизма ама нещо се обърка и така и него внедриха официално :)

16

Сата НАТО

преди 3 години

Изграждат нови Бурани, само не се знае от липова или от брезова ***. Как така изграждат нови Бурани, като довчера обяснявахте колко неефективна била тая технология и колко неизгодна икономически и как било най-добре да се изстрелват хора с варели тип Союз?

15

Анонимен

преди 3 години

До РашкоНе съм написал Роскосмос пристъпи към възстановяването на "Буран".Написал съм Роскосмос пристъпи към изграждането на "Буран".Нови и модернизирани Бурани изгражда Роскосмос.

14

Анонимен

преди 3 години

Това се превежда като "Бюджетът на Роскосмос се занулява".