122

тя

преди 3 години

Ще ни крадът , изнасилват , убиват , но ние да не ге пипаме , защото може да ни осъдят ! Сбъркана съд система !

121

тя

преди 3 години

Доказан криминален престъпник , убит при извършване на поредно престъпление не трябва да се разследва , защото потърпевшия е свършил работата на съда !

120

Анонимен

преди 3 години

Плюс заличаване на следи, веществени доказателства и склоняване към лъжесвидетелства..Голям Убавец...

119

Анонимен

преди 3 години

Казусът е ясен - предумишлено убийство с утежняващи вината обстоятелства - незаконно оръжие, в гръб. Има и признание, което е облекчаващо вината обстоятелство. Съдът да решава.

118

Анонимен

преди 3 години

Улично правосъдие му е цаката. Влезе ли някой в къщата ви, бийте го зверски, сечете го, ръгайте го, палете го жив!

117

Яшар

преди 3 години

Ами явно на някой в правосъдната система му е светнала лампичката, че това си е предумишлено убийство. Какви ножове, рекламни табели и прочие...Доктора го е дебнал сумати време преди да го разстреля!

116

Ковача

преди 3 години

Аз не мога да разбера какви са тия врътки каква е тая система. Сума ти народ високообразован прокурори и съдии адвокати ще заседават година-две ще излезнат с присъда която после друга групичка от същите високообразовани ще излезе и ще каже че има пропуски и трябва наново да се правим ви така работа за цял живот ще си докарате. Всяко дело по няколко пъти. или по-скоро на някои не им хареса присъдата и решиха да въдворят ред системата Как така ще са застрелват крадци и плъхове като те крадат

115

Анонимен

преди 3 години

...мълчи народа, глухо и тъжно звънтят окови...

114

Анонимен

преди 3 години

След като са пропуснати толкова много неща, явно предния съдийски състав не става. Да се уволни и да не може да работи повече на държавна работа. Да видим тогава до кога ще излизат две инстанции с тотално различни решения!

113

Втора легия

преди 3 години

Общината да го назначи за щатен ловец на плъхове с подобаващо заплащане .!.

112

Рънърса

преди 3 години

Айди, утиди му aнaлa в пандeлaтa на тоз рентгенолог, язък!

111

Су

преди 3 години

Това е "самозащита" по законите на винкела

110

Глас народен

преди 3 години

СВОБОДА И ПЪЛНО ОПРАВДАВАНЕ НА Д-Р ДИМИТРОВ !!!

109

Ковачев

преди 3 години

Д-р Иван Димитров е жертва на престъпление , а не престъпник. Апелативния съд е срам за България. Не условна присъда , а пълно оневиняване. Желая на Д-р Димитров здраве , сила и надежда. Нека съдиите от Апелативния съд да не се мислят нито за Гспод , нито за Соломон , а да отразяват безпристрастно фактите.

108

Новия Ботев

преди 3 години

Браво на съда! Имало справедливост в крайна сметка. Пожелавам на Докторчето да го пратят баш при приятелите на Плъха, където ще си получи заслуженото.

107

Ddd

преди 3 години

Искрено пожелавам на тези съдии, Жоро Плъха да влезе и в техните домове. Амин.

106

Сата НАТО

преди 3 години

На всичко отгоре тоя мало умник лъга, лъжесвидетелства, рева със сълзи, жена му също лъжесвидетелства, въобще държаха се като 100% психопати, каквито всъщност са. Да не забравяме и че са нередовно семейство с разлика във възрастта повече от 25 години.

105

Сата НАТО

преди 3 години

Един казус преподаван още в соца в Симеоново: Ако някой бандит влезе в спалнята ти,докато спиш,с нож в ръка и го убиеш със законно притежаваният ти пистолет,ще бъдеш осъден,защото си привишил със средството за самоотбрана....?--------Няма такъв казус и ако някога е бил преподаван в Симеоново, това е само защото соца е тьпа система. И няма нищо общо с конкретния случай, който си е предумишлено убийство пар екселанс.

104

2LOOP

преди 3 години

*** МНОГО ХУБАВО НЕЩО Е ТОВА.В ТАЗИ ЖУУНГЛА Е МНОГО ХУБАВО НЕЩО.Шипка е произведен в средата на 90-те години от оръжейния производител "Арсенал". Той е уникално българско оръжие разработено за нуждите на силите със специално предназначение, но така и не е приет на въоръжение в българската армия. Поради тази причина той се произвежда изключително за износ. Шипка е надежден и сигурен картечен пистолет, с голяма мощност и малки размери.

103

ПРОТЕСТИРАМ !!!

преди 3 години

Единствената справедлива присъда за д-р Димитров е да бъде ОПРАВДАН напълнокато НЕВИНЕН !!!