32

Анонимен

преди 3 години

На което навежда на мисълта, че се превръщаме в бедняшкия квартал на Бразилия или една малка Колумбия. Бедността расте, наркомании те растат и ме навежда на мисълта, че ще продължават да растат. Остават ни труповете по улиците, но жертвите от катастрофи от наркомани и пияници го правят вече

31

Силвия

преди 3 години

Поздравявам посолството на САЩ в България с песента "Пинк" на рок-групата "Аеросмит"! Браво! Все така вярно в служба на Бога и Родината и в съюз с ЦРУ! :)

30

алхимик

преди 3 години

Химиите за рязко отслабване продавани в кутиите, са не по-малко опасни от дрoгaтa.Водят изключително често до рак.

29

Анонимен

преди 3 години

Мани, че са по лесно достъпни наркотиците, но и са навсякъде. Предполагам, че всяко четвърто дете е замесено в наркоразпространението, а всяко едно знае къде се продава.

28

Анонимен

преди 3 години

Да ви кажа честно на едно дете му по достъпно да си купи ганджа от приятел, отколкото цигари от магазин. Което много говори за нашата мила родина.

27

Анонимен

преди 3 години

Е има "свобода на словото", нищо че баце снима протестите с камери и разпознава всяко лице.

26

Анонимен

преди 3 години

Това е било в София с лепилото и големите градове, а сега е масова с ганджата и по селата.

25

Анонимен

преди 3 години

Абе вие къде сте живели? Наркоманията винаги е била в престижните семейства.

24

българин

преди 3 години

До 18. А за " лепилото" мой човек. Ама много бъркаш! Лепилото се появи веднага след 1989 г.Тогава когато *** и оръфани деца нз клошари.Дишаха лепилото в торбички! Виждали сме ги ! Както ти и аз също! Какво " лепило" през социализма бе човек????! Ти май не си от него поколение?! Е как то си ги " виждал" а аз НЕ СЪМ?-:) странна работа а?-:)

23

Рашко

преди 3 години

До българинАма ти си като щраусите май, ако нещо не ти е пред очите, то несъществува за теб. Единствената разлика с живково време е, че днес се говори за това и медиите публикуват подобни новини. При живков, цензурата беше тотална и такива неща се отричаха, понеже бяха несъвместими с идеологията за социалистическия човек. А ги имаше и повече!

22

Запознат

преди 3 години

Нищо не пада. Винаги са почвали 7-8-9 клас. Първо почвт с тютюн и бирички, после минават на по интересното. Аз бях ученик през 90-те години и си спомням че тогава имаше страшно много наркомани, може би дори повече от сега. И за разлика от сега, тогава наркотиците бяха много по качествени и евтини.Във всеки град се намираше качествен хероин, кокаин на прилични цени. Трева перфектна струваше левче цигарата или около 2лв. за грам. Тогава лесно се намириаха и екзотики като ЛСД, Мескалин, ДМТ и др

21

българин

преди 3 години

До 18 Нещо бъркаш! То и ние имахме морфин тогава и произвеждахме.Но за болни! А не за наркомани!-:) Тогава кой ти " рекламираше" " дрога" бе човек?!!! Държавата ни при д-р Живков НЯМАШЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ!!! Сега вина има държавата " Бори" се уж срещу наркотиците! А те все ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ СА В БЪЛГАРИЯ!!!! Е?????

20

Анонимен

преди 3 години

Защото повечето пияници и наркомани имат деца. Отрасна едно поколение от тревомани и пушачи и гледа едно поколение наркомани

19

Готино

преди 3 години

Тенденцията е същата още от времето преди да съществуват подобни "проучвания"..

18

Анонимен

преди 3 години

Е, така е. Като татка ви пафка цигарики от мерито пред вас, ще има наркомании

17

Анонимен

преди 3 години

Не знам автора къде е "растнал", ама 90-те в нашето училище имаше 14-15 годишни на хашиш и хероин. Да, брояха се на пръстите на едната ръка но ги имаше. Лично за мен не е изненада.

16

До българим

преди 3 години

Каква америка бе, през соц-а България беше основен производител и износител на амфетамини за близкия изток. А хлапетата пред блока, освен че друсаха с всякакви лекарства, стигаха дотам да дишат лепило.

15

българин

преди 3 години

Е как бе? " Супер" са нещата според " децата на демокрацията" Американска!-:) Очите ще ти извадят тук щом не ги " подкрепяш" и им говориш за " социализъм"!-:) Ха ха.Наивни са не познавайки разликите в строевете капитализъм и социализъм! Но с тях Не се спори!Какво да им кажа освен че са попаднали в МАТРИЦАТА!-:( Съжалявам ви деца!-:(

14

Анонимен

преди 3 години

еми сега кои е виновен за това естествено родителите които като майки орлици си пазят чедото лигаво и какаво произлиза от това връща им се тъпкано съжалявам ги плаче ми се защото същото съм го изживял сега съжалявам защо не съм бил строг но вече е късно ЗАМИСЛЕТЕ СЕ НАД ДУМИТЕ МИ

13

До 8

преди 3 години

Защото дрогата там е по- разнообразна или защото е по-разпространена? Или защото и бабите там я ползват?