19

Анонимен

преди 3 години

И ако този вирус остане с нас вечно с маски ли ще вървим? Вирусите и бактериите са предизвикателства за имунната система и ако тях ги няма няма да сме живи от най безобидното нещо ще умираме, тя отслабва.

18

Анонимен

преди 3 години

Те ще могат да се поставят върху повърхности, където има медикаменти, а един фин слой да ги покрива и да не дава на вирусите да се размножават. ---------Тази или не може да се изразява или будалка хората, но ев горното обяснение няма никаква логика.Прогнозите на подобни специалисти са от сорта "Или ше вАли или нема да вАли"

17

Анонимен

преди 3 години

Очакват ни все по *** решения на неграмотни корумпирани управници и все по *** статии.Темата отдавна е изчерпана. Сезонен грип.Всичко друго е пушилка за разпределяне на пари според начислени жертви и щети. Накрая ние ставаме донори или ако напишем жертви баце ще усвои още едни пари.За нас маски и мизерия.

16

анонимен

преди 3 години

сърца

15

анонимен

преди 3 години

"Сърза за изтръгване"

14

До Striker

преди 3 години

Колега ***,Изместваш предмета на спора. Аргументът ти е ирелевантен. Въпросът с Тайван и Тибет няма нищо общо с рестрикциите против коронавируса, които спасиха милиарден Китай от демографска катастрофа. А западноевропейските либерални демокрации и САЩ го отнесоха ведно с колците.Апропо, Тибет се отърва от теократичния режим на Далай Лама, който се прикриваше зад будистки парадигми за окончателно и необратимо освобождение чрез смъртта (parinirvana). Докато Китай ги освободи тук и сега.

13

Жоро

преди 3 години

До КонсерваторТака е. Но тези, които успяха да проникнат все пак в градовете, се струпаха в парковете и градинките. И понеже парковете бяха затворени за гражданите, коварната коронавиросна инфекция не успя да се разпространи!

12

Консерватор

преди 3 години

До ЖороНе може да бъде. Вероятно са тръгнали да търсят обиколни маршрути. Който търси - намира. Добре че имаше КПП-та и на второстепенните пътища, иначе жална ни майка софиянска.

11

Striker

преди 3 години

До Консерватор: За кое е пример Китай бе, ***?! За това, че прикри чумата почти два месеца или за това, че я допусна с варварските си простотии да ядат прилепи и подобни ла..на, м? Или за това, че постоянно крие и манипулира данните за заразата? Или затова, че репресира постоянно Тайван, Хонгконг, Тибет? За кое точно бе, ***? Света чака пари от тях, той ги дава за пример...ей затова чичо Тръмп накрая ще ги избомби и то заслужено!

10

Жоро

преди 3 години

До КонсерваторТова не е сарказъм! Аз лично видсях на едно КПП на влизане в София в продължение на два часа и видях с очите си как тълпи от коронавироси се отказаха да чакат и си тръгнаха, а които останаха бяха върнати, защото не можеха да си попълнят декларациите. Факт!

9

Консерватор

преди 3 години

До ЖороКолкото и да си саркастичен, истината прозира дори през сарказма. Само строгите мерки спират вируса. Китай е доказателство за това. А либерастките режими ще го отнесат в пълна мяра.

8

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 7Какви копейки, бе байно? Това си е чисто българска разработка!

7

Езиков контрол

преди 3 години

Правилният израз е "на крачка пред инфекцията".Как можем да очакваме от хора, които не владеят базисен български, да са овладели основите на медицината.

6

Анонимен

преди 3 години

Дезинфектантите се поставят само ако са в шишета.

5

Жоро

преди 3 години

Това са пълни глупости! Коронавироса може да се пребори единствено с КПП-та, декларации и служебни бележки. Експертите от правителството и НОЩ доказаха, че коронавиросите не могат да минат през КПП-тата, защото милиционерите ги респектират и прогонват. А за попълване на декларации и служебни бележки и дума не може да става, защото те нямат пръсти, съответно - не могат да пишат.

4

Преди крачка

преди 3 години

е много интересен израз и семантически означава събитие във времето, което е на крачка след.Какъвто Доцента (Мангъров), такава и професорката.

3

До 1

преди 3 години

А ако е сделано в САЩ?

2

Анонимен

преди 3 години

Е мизерия и кражби, как какво? И религията Терминал 2.

1

Сделано в Китае

преди 3 години

Очаквани каквато Шефовете от Пекин - Кажат, Р0бе!!