10

Анонимен

преди 3 години

Сигур някой сеизмолог е лашкал дежурната сеизмоложка върху апаратурата от скука и тя се е клатила!Иначе аз не виждам тия нещо друго да правят през останалото време!Сладка службица!Да ти плащат пък нищо да не правиш!

9

Анонимен

преди 3 години

Новината за земетресението първо се появи в сайта на 24 часа. Първата статия тук е от 7:02 h. Написах коментар малко след 8 часа, че това е фалшива новина. Чак в 10:22 h признаха за фейка.

8

eve1

преди 3 години

Ако утре апаратурата отчете,че е изригнал вулкан насред България,незнам да вярваме ли или не!?

7

Анонимен

преди 3 години

Ми то Смолян, съвсем близо до Крит.

6

Анонимен

преди 3 години

Странни новини пишете. А пък колко са ви неадекватни заглавията, на човек ум да му зайде. Ето още няколко новини от същия тип:Не е имало пожар в Сингапур вчераНе е имало атентат в Бали вчера в 20 ч. вечертаНе е имало цунами в Токио на ВеликденАко почнете да отразявате всичко онова, дето го е нямало, значи сте открили нов вид новини, които не информират за случилото се, а за неслучилото се. Брилятна логическа мисъл и безупречна журналистика.

5

Анонимен

преди 3 години

Вижте и по другите сайтове. УчЕна от БАН опровергава нещо, което най-напред е съобщено, но после коригирано от нейни колеги.Извод: Така става, когато някой даде апаратура на учЕните от БАН, но забрави да им каже да не я пипат.

4

.

преди 3 години

То е трябвало да стане в София, ама като са усетили, че става в Смолян са го спрели.

3

Анонимен

преди 3 години

Има земетресение, няма земетресение....цялата ни работа такава. И да има и да няма нищо не можем да направим и е все едно какво твърди тази службогонка. И на нея и плащаме заплатата без да е свършила трън работа.

2

ДайРъкадаТибаем

преди 3 години

Работата повече прилича на тука има-тука нема...

1

Анонимен

преди 3 години

Някой е пръднал, минавайки покрай системата и тя е отчела вибрации.