12

Ф.С.В.

преди 3 години

Аз като неикономист веднага ще спестя над 5 милиарда лева за 1 година-!! И то без да взимам от хората!! От НЗОК тези 5 милиарда годишно- правя пълна проверка на Частните Болници с виртуални пациенти и виртуални доктори и виртуални операции-само там ще са поне 2 милиарда-Повторна ДЪРЖАВНА Проверка на всички ТЕЛКОВЕ-там поне 1 милиард годишно! Спиране на купуването на стара военна техника -поне 1 милиард! Спиране на бонуси към чиновници в Министерства и Общини-и Проверка реални туристи в Хотели!

11

Nick

преди 3 години

До Ф.С.В.Хазната не е празна. Всяка година има излишък. Как се разходва - това е друга работа. Плоския данък - какво му е лошото. Получаваш 1000лв - данък 100лв, Получаващ 2000лв - данък 200лс. Пак който изкарва повече плаща повече. Прогресивното облагане си е комунизъм ... да изравним всички да получават еднакво. Поне аз така го приемам.

10

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да са ***, не вярвам да са ЧАК толко *** да бутнат плоския данък, защото след това ще им се отприщи ада .. голям процент фирми ще се изнесат от БГ, или най-малкото регистрацията на фирмата (което е все тая, понеже няма да плащат тук данъци) а доста хора, които сега са на светло ще се върнат обратно към осигуряване на минималната .. това ще е равносилно на ритуално самоубийство ..

9

Ф.С.В.

преди 3 години

Tой смята, че плоският данък и данъкът от 10% за печалба са едни от най-големите постижения на прехода и по тях България е почти на първо място в Европа.Да !! Съгласен съм -по данъци БГ е на първо място в Европа -и то по скоро по данъци към бедняците -като така нареченият плосък данък!! И след като сме все на първо място по данъци- ЗАЩО ВСЕ ХАЗНАТА Е ПРАЗНА ?? ЯВНО ДЪЛГИ ГОДИНИ ТОВА НЕ Е ДОНЕСЛО НИЩО В ХАЗНАТА??

8

sofeto

преди 3 години

Той БорисоФ е като онези "леките момичета", как им казваха....? На всички иска да им бутне та затова в тази държава нищо не върви, особено със законноста и редът!

7

Иванов

преди 3 години

За какъв, по дяволите, се мисли тоа, за да дава акъл? Той няма НИКАКВО морално право да се намесва в политиката.

6

Анонимен

преди 3 години

Кажи му Ники ама дали ще те чуе. Та те са неговите хора рестаронтиьори, хотелиери и пр. електората с парите.

5

fact

преди 3 години

До Анонимени от кой ше ги събираш тез "д9анъци"?

4

Анонимен

преди 3 години

С едно нещо съм съгкасен, ще има повишение на данъците. Например ДОД

3

Анонимен

преди 3 години

Ха, тоя криптоеврей откъде изникна?

2

Анонимен

преди 3 години

Всичките сте грешка на природата!

1

Анонимен

преди 3 години

Борисов не може да бъде подведен! Той е гений!!!