10

Анонимен

преди 4 години

Пепи дай 2 капричиозки :) Поздрави.

9

СКОРПИОН !

преди 4 години

До Чакам отговор! Как практически на концерт, ще спреш стадо овце ? Ако стадото е не възпитано, не образовано, и не както казва поета : " Ние ,не сме стадо, а ***...! " Вечно държавата ли ще ни води за ръчичка и ще ни сменя памперсите? Кога ще пораснем и ще започнем да мислим самостоятелно? До кога ще чакаме ,други да ни измият изцапаните ръце ? Наредбите са глупави само за ,не възпитаните и не образованите ! Всичко започва от малката клетка, наречена семейство! Не задавай въпроси

8

СКОРПИОН !

преди 4 години

До Анонимен 2 ! Тези с поличките и розовите ушички, които са надебелели, има лек : секс,секс и пак секс до изпотяване! Шок ли ,море как още ще отслабнат ! Реват, стачки правят, игралните зали да отварят, а сега когато им е разрешено ,как щели да работят ? Стига вече с тези глезотии . Да играят както си искат, те да му мислят, само да не се целуват ! Когато някой е заплаха за моето здраве и на десетки други, това не е негов проблем, това вече е обществен проблем! Кой на кого нарушава прав?

7

Чакам отговор

преди 4 години

Как практически на концерт ще спрете/накарате публиката да не се скупчва най-отпред пред сцената??? Или просто ще си измиете ръцете, че сте го описали в глупавите си наредби?

6

Котки

преди 4 години

Надявам се интервюто с хореографа да е било изцяло съсредоточено върху екстравагантния му мустак, защото това бе цялата информация която мозъка ми попи: "Този пич има стабилен, майсторски оформен и похвално добре поддържан мустак!"

5

Анонимен

преди 4 години

Благодарни били - за какво бе че се подиграват с вас и ви налагат *** ненужни "мерки" за които си правят тънка сметка да останат за винаги, това при очевидно за всички вече че нито пандемия нито епидемия имаше в БГ .. да ги проклинаш трябва не да им благодариш на шайката тотални некадърници

4

Анонимен

преди 4 години

най-яките пици в София!

3

Black Sea

преди 4 години

Нещо не виждам да се коментира за школите по балет, театралните клубове и други. Постоянно ми навират тия с народните танци дето си присвоиха званието патриот и артист. Ама друго си е да си с народна носия и да се тикаш там където не си нужен - като хорото пред народния театър. Ама на село не искат да се връщат. Айде моля.

2

Анонимен

преди 4 години

както преди грипа, така и след грипа ще работят

1

Изкукувед

преди 4 години

Докато под изкуство в България се разбира да си татуираш вчерашния вестник , да си напълниш с ботокс джуките и задните бузи , да си натикаш няколко тенекии в устата, ушите, пъпа , срамните устни и *** , дотогава няма да има зали за изкуство и няма кой да влвзе там !