45

fF

преди 3 години

На тъмно будувайте нощем и палете свещите нощем, едно истинско християнство!

44

fF

преди 3 години

До Мая Манолова:едно истинско християнство, дорде има мрак някъде там има и сатана който никога не спи и си работи, не трябва да го изключваш по никое време и да блейкаш и зависи колко тъмно, както е сега ако 10 пъти по-тъмно отколкото светло, 10 пъти повече мразиш и 10 пъти повече пъти със злото си имаш работа да се пазиш и атакуваш, десет минути мразиш, една минута обичаш ближния, и не блейкайте хора, колко тъмно непрекъснато се мени, най-вече през времето и другите измерения прииждатНАвълни

43

Агентура в действие

преди 3 години

Галева нищо не решава от момента в който е станала студентка в Московския университет,а отговорният агент.Въпроса е, кой сега е кукловода зад Мая(има ли дипл.имунитет?),който решава дали тя ще прави партия или няма да прави.Миналия ден тя си мислеше,че ще прави партия,днес й казаха,че няма да прави.Дали тя ще подкрепи някой на следващите избори или нея ще я подкрепят,пак ще й кажат.Това са хората,които искат да отклонят България от Европа и Еврото къмто Русия и Рублата.Планът е подмолно червен!

42

Анонимен

преди 3 години

Тая баба да си гледа климакса, а не да истерясва хората и да дава неизпълними обещания!

41

Някой

преди 3 години

Майче , до скоро те харесвах , но май и ти искаш да се добереш до кокала !

40

444

преди 3 години

Задкулисието /Пеевски/ я готви тая за премиер!

39

Не,

преди 3 години

Наистина няма такава държава??!!Толкоз дрънкане,преливане от пусто в празно,хабене на медийно време,на обществена енергия и ЗАЩО??!! Заради една ос,кубана,изрусена,п,роститутка,пърдон К,окошка??!!*** наистина сме изперкало племе,няма какво да се каже повече по въпроса!Явно политиката и червения,р,огат д,обитък дето се тика в нея е като синоним на питата с меда!!Всеки се тика да смуче,да лиже и това се нарича политически процес??!!Особенно пък с х,ахавели като сестрьонка Галева??!!

38

Манoлова - жалка

преди 3 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

37

Анонимен

преди 3 години

Манолова е деструктивна личност и може единствено да руши, обругава, залива с помия и да разваля. Не си спомням през последните 10 години да е направила нещо градивно и положително.

36

Каквото и кажат !

преди 3 години

Последно прави или не прави Мая партия - онзи ден правеше, днеска не прави .....

35

Цеко

преди 3 години

къде и кога ще се бъдят спирките от обиколката? може ли да си я запазя за половин час, че на такава обиколка ми звучи хахаха иначе само бензин хаби напразно, смисъл от полит-червени същества няма

34

Кой и плаща ?

преди 3 години

Откъде Мая взима пари да обикаля из страната, за да чуе мнението на хората ?

33

Голяма лъжкиня

преди 3 години

Мая излезе същата лъжкиня като приватизаторката Нинова !

32

Мислеща

преди 3 години

Защо отново се лансира тази компрометирана особа?! Толкова ли няма млади, кадърни и неопетнени хора, които имат лидерски качества?! Тази беше първа защитничка на Истанбулската конвенция , като омбудсман само плямпаше и нищо конкретно не направи, уж се бори с майките на увредени деца, а после законът се оказа пълен хаос.... Трябват нови и неопетнени хора, а старите муцуни да се скрият.

31

Анонимен

преди 3 години

В ненавистта си към ЕС и НАТО русофиската диаспора е готова да заложи на всяка ***, само и само да свалят проевропейското Правителство на Борисов !Но българския народ може да не помни, но не забравя 45 годишната съветска окупация и комунистическия терор.

30

Анонимен

преди 3 години

Блокирали са сайта Монитор,статиите не се отварят и не се вижда в чужбина.

29

Анонимен

преди 3 години

Бойко е българският Хелмут Кол! Тва е.

28

Доктор

преди 3 години

Разбира се , че не прави партия! Тя прави политическо погребение - собственото си.

27

Анонимен

преди 3 години

Много добре, още един ход на тотално потапяне на БСП. Бойко има твърд електорат и някои и друг новоусетилсе и доволен. Тия обаче на БСП, поотпаднаха а други просто се отказаха заради Техноимпексова, ако Майчето реши да се пъне то тя ще обере гласове от БСП-то и евентуално ако Славиту се реши да ходи на изпори та предишните 20% за БСП ще се поразпределят на новите играчи, може и да прихванат някои чалга протестър и това ще е. Демек още по добре ще се изядат отвътре, остаряха и номерата им също.

26

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

Битката с мафията я загубихме още преди 30 години.