8

Емиграция с години

преди 3 години

Правителство на Франкенщайн-Педро Санчес. В него влизат комунистите на ,,Подемос" ,,Изкиерда унида Каталуния"-уж борци за независимост, радикалните баски плюс социалистите на Испания. Надминаха всички ост. партии по лъжи и обещания.Сладури от класа.

7

Анонимен

преди 3 години

Аааа, я питайте *** експерта, ще ви каже, че е грипче, че са умрели по-малко даже и от рак и какви ли не лакърдии само и само да си пише глупостите.

6

Анонимен

преди 3 години

До 7ТИ ГЛЕДАЙ ДА НЕ ТЕ ИНТУБИРАТ И ДА СМЕНИШ ПЛОЧАТА КАКТО СИ МИСЛИШ ЧЕ НЯМА ВИРУСИ И УЧЕНИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО СТАВА

5

Анонимен

преди 3 години

Ти остави клетките, гледай да не смениш плочата на път за интензивното.

4

Анонимен

преди 3 години

И що сега? Свърши ли епидемията?Да не отмениха ковида с декрет?

3

Анонимен

преди 3 години

До 2Ти кажи как вируса се е свързал със клетките на хората, досега не се е свързвал поне последните 2-3 хиляди години. Явно още си мислиш, че във Ухан ядат прилепи.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Евала, ти си преродения Грегор Мендел!Кажи сега нещо за плоската земя и рептилите - илюминати ;)

1

Анонимен

преди 3 години

Човешкия геном е започнал да се изменя на глобално ниво, вируса е само съпътстващо заболяване на клетъчните изменения. Когато една молекула започне да се разделя на нейно място се образуват нови химични връзки. Във кръвната плазма също има кристали много фини, тези кристали играят роля за трансформация на зарядите и полимерите, а туй е свързано със ДНК на хората и изменението на полюсите един вид магнетизъм или по-скоро вълнова поляризация.