8

Много Долен Тип

преди 3 години

Ами да 2г си е "разумен срок" просто сега им е потрябвал може да са решили да създават и монопол над хранителните вериги,както направиха с хазарта и с горивата.

7

Варна

преди 3 години

Много дълго разсъждават, м/у първо и второ четене на закона 2017- 2020...Дано поне е читав..

6

Анонимен

преди 3 години

Нещо държавата са сбъркали за закона!Няма такова нещо в Профанистан!Щом няма българско производство, всичко друго е пълнивреме!

5

Анонимен

преди 3 години

Симулиране на работа. Регистри, етикети, надписи... И с какво това е в полза на потребителя?!

4

Закони, закони....

преди 3 години

и пилешко с антибиотици и хормони...салати с пестициди и нитрати.....свинското - купих свинско от българска ферма - мъжът ми пита каква риба готвя.пък то само това да беше..

3

до 2-ри

преди 3 години

Не се притеснявай приятелю, както винаги ще има "вратичка", в Испания решиха че забраняват рекламите на всякакъв тип залози, бинго и тям подобни извън часовете от 1 до 5 сутринта, НО като изключение може да се рекламират по време на футболни мачове след 20ч.

2

Анонимен

преди 3 години

"Забранява се още рекламирането на храни и напитки, съдържащи съставки и вещества с хранителен или физиологичен ефект като мазнини, трансмастни киселини, сол и захар, които не отговарят на изискванията за здравословно хранене."И да видя, няма да повярвам. Всичко рекламирано в момента не отговаря на тези условия

1

интересно

преди 3 години

Цените на горивата паднаха ,народа оголя и огладня , а цените на храните се вдигнаха !! !! Има ли държава ,или само територия !