18

Panzermensch

преди 3 години

И обществото все още подтиска жените и им втълпява, че са лоши и безотговорни майки, ако се разведат, нали? " Търпи, заради детенцето си! То има нужда от баща си!" или " Трябва да го разбереш, той се скъсва от работа за вас! Нормално е да е малко нервен." Защото всички гледат в чуждата паничка, но не смеят да опитат вкуса на ястието в тази паничка.Защото е лесно да гледаме и да съдим, но ако помогнем или поне изслушаме някого ще умрем, нали?

17

До 14

преди 3 години

Аже вие жените не абортирате ли 100 млн души на година? 50% от тях трябва да са жени, ама вие убивате повече жени от мъжете бе. А пък твоята "логика" е много проста, значи ако жена те намушка с нож, полицията да те игнорира, защото е била жена и не е такъв проблем? Едно престъпление извършено от един пол към друг е също толкова лошо като мъж да нарани мъж или жена друга жена.

16

Лесбийки грантоядки

преди 3 години

До 14Напротив, това има значение, защото лесбийките от НПО-тата твърдите, че било имало много убийства на жени и война между половете, а това не така. И да, има и жени убийци, а не само мъже.

15

Лесбийки грантоядки

преди 3 години

Яд ли ви е, че не ви приехме джендърската ви конвенция?

14

До 5

преди 3 години

До 5 Лесбийки грантоядкиТи си болен мозък, явно си с умерена умствена изостаналост, за да повтаряш едно и също неадекватно твърдение. Цитираните от теб УБИТИ МЪЖЕ СА УБИТИ ОТ ДРУГИ МЪЖЕ! Един вид кой ми *** в гaщитe! Фактите са, че тези 100 убити всичките са убити от МЪЖЕ! Все едно в една държава да избyхнe гpaждaнска вoйнa. Това ще бъде проблем само за съответната държава. Околните държави НЯМА да имат претенции спрямо тази държава. Но ако тази държава нападне ДРУГА държава - това вече е вoйнa

13

Потрес

преди 3 години

Като чета какви коментари се пишат тук...Какво ''мислене'', какво чудо е! Явно това са възгледите за ''нормално'' българско семейство, за което до миналата година даже излизаха и протестираха, като се вдигна шум за Истанбулската конвенция. Аз просто съм без думи! И не, не е виновна пандемията за злеянията на разни ''големи мъже'', защото побои и убийства имаше и преди нея, както не е виновна пандемията за пияните и дрогирани шофьори по пътищата! Всичко е до манталитет и възпитание!

12

Ориенталци

преди 3 години

Боже като чета тука , разбирам колко Чикибойци има по тая земя , нищо с такъв материал с такова мислене като вас повече жени за мен :-)

11

Son

преди 3 години

Придружаващо заболяване на мъжете - безпаричие депресия отчаяност

10

ДДРОнег

преди 3 години

Първо - женорята да си избират по-внимателно партньор!!!Второ - да се научат да не плещят много глупости и когато им се каже да млъкнат, да го направят!!!И трето - има немалко жени, които налитат на бой , като разчитат на "кавалерство" и търпимост от страна на партньора, което няма как да стане , при проявена агресия от женска страна !!!Всичко това ние мъжете си го знаем, но за това услужливите медиЙ не пишат!!!И послеслов АЗ съм ПРОТИВ убийствата !!

9

Анонимен

преди 3 години

Не бих казал, че е изненада. Затворете хората по домовете без възможност за разпускане, без пари и под постоянен стрес който се сипе от медиите и какво очаквате.

8

Лесбоси грантоядки

преди 3 години

До 98 жени били убити от 3,5 млн. жени и това било много?

7

Как няма да има

преди 3 години

насилие, Боко затвори хората в кафезите, жените си навириха носа и се мислят за по силни от мъжете, започнаха да си правят каквото им хрумне и ето резултата. Сутринта слушах по радиото, трябвало държавата да строи кризистни центрове, защото семейното насилие растяло. Ами да въведат спартанският метод, деца да раждат само елитни жени от елитни мъже, а другите да се чукат само като кучета и да не правят семейства, тогава няма да има насилие. Вместо да въведат ред, те щели да правят кризистни центр

6

Анонимен

преди 3 години

До 8Говорим за убийство на жени от тях техния пяртньор в дома. Помисли малко каква голяма цифра е това на фона на малката ни ориенталска държавица. Ползвайте го тоя мозък - той е за това!

5

Лесбийки грантоядки

преди 3 години

Дайте тука едни субсидии, че умряхме от глад! Шок! Всяка година биват убивани между 25 и 30 жени, само че общо предумишлените убийства са около 100, което означава, че убийствата на мъже са 2-3 пъти по толкова. Тоест убийствата на жени са в пъти по-малко от убийствата на мъже.

4

сигурно

преди 3 години

Страха и паниката отпушиха агресията !!

3

Анонимен

преди 3 години

Останете си вкъщи!

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

психопати убийци

1

Анонимен

преди 3 години

Тревожно расте!!!